Zlatá labuť: Beáta Kaňoková jako Eva Dušková sbírá v seriálu první milostné zkušenosti, ale doma má už tříletou holčičku

Zlatá labuť: Beáta Kaňoková jako Eva Dušková sbírá v seriálu první milostné zkušenosti, ale doma má už tříletou holčičku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kaňoková je jednou z mladých hereček, kterou seriál vystřeli v kariéře hodně vysoko. Její Eva je trošku lehkomyslná, zbytečně riskuje a pro splnění svého snu by možná dokázala zajít hodně daleko. To se nakonec zřejmě dozvíme v následujících epizodách.

Na druhou stranu je Eva pro své kolegyně z obchodu věrnou kamarádkou a ráda jim pomůže, pokud je to možné. Umí udržet tajemství, a dokonce i těžké situace dokáže řešit s humorem. V seriálu má přítele Martina, ale ani ona sama neví, zda je to její osudový muž.

seriálové prodavačky Alena a Eva
seriálové prodavačky Alena a Eva | Zdroj: TV Nova

Na rozdíl od své postavy je Beata Kaňoková (34) už plná životních zkušeností a na place si hodně rozumí s jedním z kameramanů. Pro Beatu to však údajně není tak vážné, jako pro jejího partnera – dlouho se totiž točila kolem jiného fešáka. Do oka jí padl Adam Vacula, který v seriálu hraje Petra Kučeru. Ten byl na začátku natáčení volný, protože se rozešel s modelkou Lilian Sarah Fisherovou. Vaculu nakonec ulovila jiná kráska, vítězka předposledního ročníku známé kuchařské soutěže, Veronika Beskydiarová, známá jako Besky. Herec se novým vztahem pochlubil už v zimě.

Kaňoková má za sebou těžký rozchod s otcem své dcery, s hercem Tomášem Havlíkem, a přestože nemá v plánu zůstat sama, partnera hledá obezřetně. Zalíbení našla i v Kryštofovi Bartošovi, se kterým v seriálu točí celou řadu scén, protože právě on hraje vnuka svérázné bytné a jejího přítele, Martina Kantora.

Ani Bartoš však není volný a doma má přítelkyni – herečku Martinu Babišovou, která by údajně chtěla vztah posunout dál a založit rodinu. Bartoš (31) se ale ještě do rodinného života nehrne, protože v poslední době se mu po úspěchu krimi seriálu Devadesátky začalo dařit a chce zapracovat na své kariéře. Také velice rád vzpomíná na svůj bohémský život, kdy se ještě hledal, a tak žil trochu bouřlivě v Hamburku. Zde pracoval jako dělník, přespával, kde se dalo, s kamarády organizoval technoparty a užíval si svobody.

Těžko říct, zda by si troufl skočit do vztahu s Kaňokovou, která už není sama a hledá nejen přítele, ale i otce pro dceru. Překvapivě má však pro svobodnou mysl svého seriálového partnera pochopení a tráví spolu hodně času i mimo okamžiky natáčení. Bartoš sice jako Martin hraje roli velice zodpovědného mladíka, který by si svou Evu hned vzal, ale ve skutečnosti je úplně z jiného těsta. Právě humor a nadhled se mladé mamince na svém seriálovém kolegovi líbí.

O představitelce Evy Duškové se mluvilo i v nedávné minulosti, když natáčela s dalším zadaným kolegou seriál Pan Profesor. Tenkrát ji padl do oka herec Vojta Dyk a šeptalo se, že spolu herci trávili více času, než bylo pro natáčení nutné.

Neznámý kameraman Kotas není pro mladou a cílevědomou herečku moc dobrá partie, a navíc se moc nelíbí ani jejím kamarádkám, které mají údajně ve schvalování partnerů významné slovo.

Zdroje článku: