Beáta Kaňoková –⁠ přes noc z ní seriál Pan profesor udělal hvězdu

Beáta Kaňoková –⁠ přes noc z ní seriál Pan profesor udělal hvězdu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Beáta Kaňoková je přesně ten typ herců, které české seriály potřebují k tomu, aby měly úspěch a aby své diváky zaujaly. Pro diváka je zaručeně nejhorší dívat se na pořád ty samé tváře a dumat, jestli se kouká na seriál na Primě, na Nově, případně na jiné televizní stanici. Beáta je nová, neokoukaná a teď už i velmi oblíbená!

Beáta Kaňoková coby Karolína převrátila život Marka Vlčka vzhůru nohama 

Byl velmi lehkovážný a neměl s tím problém. Měsíčně mu přes postel prošlo několik dívek a nevadilo mu to. Žil si tak nějak po svém... Ale jen do té doby, než k němu do kabinetu nakráčela nová posila učitelského sboru –⁠ češtinářka Karolína.

Vojta Dyk coby Marek z ní byl vedle už od první chvíle, ale nepřipouštěl si to. Velmi ho přitahovala a ani on jí nebyl lhostejný. Bohužel se dalo předpokládat, že tak atraktivní žena, jakou Karolína je, už někoho má. A to se hned potvrdilo. Ten někdo byl Viktor Klátil –⁠ charismatický a úspěšný lékař, který vášnivě miloval motorky. Ztvárnil ho herec David Švehlík, kterého můžete mimo jiné znát z Kriminálky Anděl.

Celou dobu si Karolína myslela, že Viktora miluje. Jak by ho také nemohla milovat, když byl ztělesněním všeho, po čem ženy touží? Měl vzdělání, hodně vydělával, dobře vypadal a měl pro ni slabost. Kdyby se mu oddala, nejspíš by brzy mohla oblékat svatební šaty. Už nikdy více by se pak nemusela pachtit ve škole, ve které jde vzhledem k divokým studentům a vedení na baterky někdy o život. Ale ona na poslední chvíli dala přednost Markovi. 

V seriálu tvoří krásný pár, Zdroj: TV Nova

Marek přitahoval Karolínu jako magnet. Zároveň však vždy v jeho blízkosti měla neodolatelnou chuť praštit ho něčím silně do hlavy. I proto, že ji často štval, si Karolína nebyla jistá sama sebou. Protože však měla na děti ještě času dost, rozhodla se šátečkem zamávat Viktorovi a v náruči přivítat svého Marka. Přinese jim druhá řada seriálu možnost rozvinout vzájemný vztah o něco více?

Jaká je Karolína? 

A jaká je Karolína? Je to atraktivní žena, která úplně neumí jednat v souladu se svými skutečnými pocity. Dlouhou dobu setrvávala s Viktorem, aniž by byla přesvědčena o funkčnosti vztahu. Dost si také nechává do života mluvit od své mámy. Není to však žádná uťápnutá chudinka. Právě naopak. Je zdravě sebevědomá a ve škole se naopak nebojí prosazovat vlastní věci. Karolína je také trošku zmatená. Tuhle zmatenost v ní rozpoutal Marek Vlček, který ji zároveň štve, ale z kterého se jí také podlamují kolena pokaždé, co ho vidí. 

Bude Karolína nakonec schopná vztah, který v druhé řadě seriálu dostane více prostoru, ukočírovat? Přesvědčí ji Marek Vlček, že je pro ni ten pravý? Nebo se v něm nakonec zklame, protože zjistí, že Marek nemá ani snahu dospět? To uvidíme v dalších dílech. 

Zdroje článku: