Příští týden v Ulici: Těžce zkoušené vztahy, kdo bude mít výčitky svědomí a čí láska se ocitne v ohrožení?

Příští týden v Ulici: Těžce zkoušené vztahy, kdo bude mít výčitky svědomí a čí láska se ocitne v ohrožení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop má v hlavě jen starosti kvůli šikaně a vůbec nemyslí na to, že by měl podpořit Magdin ušlechtilý nápad. Ingrid narychlo odjede do Málkova, což způsobí poprask v rodině Nyklových, a hlavně mezi Lumírem a Kateřinou. Franta si vyčítá, že podvedl Báru. Skyler se ho ale nemíní vzdát.

Vanda tvrdě narazí! Čím ji Adam překvapí?

Minulý týden se Vanda pokusila spolčit s Adamem proti Luďkovi. Nechtěla totiž, aby Luděk zjistil, že utrácí za další nové oblečení. Doufala, že si nákup bude moct schovat u Adama v pokoji. Mladík ji ale nekompromisně odpálkoval. Řekl jí, že před tátou nebude nic tajit a ať si to laskavě vyřeší jinak. Tím jí sebral vítr z plachet a docela ji zaskočil. V pondělí jí navíc oznámí, že se hodlá odstěhovat. Nechce s ní dál bydlet a snášet její spiklenecké mrkání ani trapné řečičky. Vanda mu slíbí, že už nebude Luďkovi nic tajit. Ale dodrží to?

Landová pomůže Prokopovi ve věci šikany

V posledních týdnech neřeší Prokop nic jiného než Šimonovu kauzu, která je ve škole stále tématem číslo jedna. Dělá, co je v jeho silách, aby uklidnil situaci mezi studenty i kantory, zároveň hodně spoléhá na policejní vyšetřování, které snad vnese trochu světla do všeho toho chaosu kolem.

Čím více informací vyplouvá na povrch, tím zděšenější jsou reakce okolí nad tím, jak Roman s Viktorem Šimona trápili. Jaké by ale měly padnout tresty? Už minulý týden naštěstí přiletěla z Peru bývalá ředitelka Landová, která teď bude Prokopovi oporou. Chce mu ohledně šikany nabídnout pomocnou ruku. K čemu Prokop dospěje?

Vztah Lumíra a Kateřiny čeká další zkouška

Lumír a Kateřina museli na cestě za utužením vztahu překonat řadu překážek. Nepřející Vilmu, rozmazleného Lexíka… A teď kamarádku Ingrid. Té totiž Kateřina nedávno naznačila, že by s Lumírem chtěla bydlet, ale nemůže, protože u něj žije ona. Kateřina ji samozřejmě nechtěla vyhánět, jenže to tak bohužel vyznělo.

Když teď Ingrid narychlo odjede do Málkova, Vilma to hned dá za vinu Kateřině.

Je evidentní, že chudáka Ingrid vyštvala! Ani Kateřina však není z kamene a její trpělivost má své meze. Lumírovi do očí vpálí něco, co ji později zamrzí, ale už to nepůjde vzít zpět.

Ingrid odjela?! Za to může určitě Kateřina! Zdroj: TV Nova

K jakému rozhodnutí Skyler donutí Frantu?

Odolat pokušení bývá někdy zatraceně těžké a v jistých situacích přímo nemožné. O tom se nyní přesvědčil i František, jenž po letech znovu podlehl kouzlu atraktivní Skyler. Vyspal se s ní a teď má pochopitelně strašné výčitky kvůli Báře – o to větší, že mu jeho přítelkyně bezmezně důvěřuje a nikdy by ho nepodezírala z nevěry. Co se ale stane, až se Bára vrátí z Izraele? Bude Franta schopný podívat se jí do očí? A jak zareaguje Skyler, která se ho rozhodně nemíní jen tak vzdát? Čím ho přitlačí ke zdi a jaké bude její setkání s Bárou?

Skyler bude o Frantu tvrdě bojovat. Zdroj: TV Nova

Co bude pro Magdu velkým rozčarováním?

Magda se bála, že její zpívání ve svatebních šatech bude terčem posměchu, minimálně mezi studenty. Její žáci se ji ale naopak rozhodli podpořit, a dokonce jí pomohou s přípravou nové výzvy. Společně s Otíkem přichystají Magdě překvapení, které ji pořádně šokuje, ale ne tolik jako Prokop. Ten má pořád plnou hlavu Šimonovy kauzy, a tak jsou pro něj momentálně některé věci nepřijatelné…

Otík Magdu podporuje – na rozdíl od Prokopa. Zdroj: TV Nova