Co vás čeká dnes večer v Ulici? Miloš chce dítě! Co na to Eva?

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Miloš chce dítě! Co na to Eva?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal hraje hry ve dne v noci a domů nosí pětky. Ivě rupnou nervy nejen kvůli němu, ale i kvůli Vítkově podřadné práci. Lumír se mračí na Ingrid kvůli seznamovací aplikaci. Sáru překvapí kamarádíčci z minulosti a Miloš zatouží po dalším potomkovi.

Michal místo učení hraje hry a lže mámě

Iva nachytá Michala, jak v noci hraje počítačové hry. Nařídí mu, aby šel okamžitě spát, ale on si vezme notebook do postele a hraje dál. Kvůli tomu bude nevyspalá i Anežka, která se ve škole sejde s Čeňkem.

Rád by jí vrátil její tričko, ale zapomněl ho v autobuse. Máma Iva se k tomu později určitě vyjádří, ale teď ji čekají jiné starosti. Přestože se včera snažila Michalovi pomoct s angličtinou, synáček zase přinesl domů kouli.

Po příchodu ze školy ho opět najdeme u počítače. Mámě však namluví, že se už dobrou hodinu poctivě učí. Téhož večera se Iva pořádně naštve i na Vítka. Slíbila babičce, že za ní na víkend přijedou, ale on si domluvil další práci na stavbě.

Ingrid má profil na seznamce! Lumča se bojí nejhoršího…

Lumírovi se nelíbí, že si Ingrid na seznamce hledá novou známost. Ona tak začne uvažovat, zda to byl dobrý nápad, ale Jitka ji podpoří. Lumír přece nemůže čekat, že Ingrid zůstane navždy sama.

Ani Kateřina ho příliš nerozveselí, když na seznamku zavede řeč. Zdá se, že jediné místo, kam může Lumír utéct pro podporu, je radnice. Naneštěstí ho nepovzbudí ani Tonda, když mu oznámí, že se Ingrid nediví.

Jiří Štrébl - Miloš, Zdroj: TV Nova

Samozřejmě, že si hledá společnost jinde, protože její spolubydlící se k ničemu nemá! Lumča si založí vlastní profil a označí i několik žen. Pavlíkovi si postěžuje, že mu žádná neodepsala. Hoši nad pivem proberou seznamovací aplikaci i oddíl drozdů.

Pavlík se s nimi rád zúčastní výstavy zbraní. Večer se Lumír omluví Ingrid a vysvětlí jí, že jenom nechce, aby se mu zase odstěhovala.

Sára má nečekanou návštěvu a Miloš chce další dítě

Sáru v bistru překvapí dva kamarádi z minulosti – podivná individua, z nichž koukají potíže. Jsou to snad ti kluci, kteří před časem vykradli krámek? Anička se pochopitelně začne vyptávat, jenže Sára celou věc zamluví. Povedení kámoši se ale nejspíš vrátí.

Zpráva, že se dívka vdala, je vyvedla z míry a nepochybně je bude zajímat, koho si vzala.

Pořádně vyvedená z míry bude také Eva, jakmile jí Miloš daruje kytici a vyjádří přání mít ještě jedno dítě. Evu z té představy polije horko, připadá si stará a dalšího potomka Milošovi odmítne.

 

Zdroj:

  • autorský text