Zapomenuté postavy z Ulice

Zapomenuté postavy z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulicí prošlo velké množství postav. Kdo by si je měl všechny pamatovat? Pojďme si společně připomenout tři oblíbené a zajímavé postavy, které dnes již v Ulici nepotkáváme. 

Theodora Nekonečná  

Thea je jednou z dcer Borise Nekonečného, který je hlavou cirkusácké rodiny. Od narození bojuje se zákeřnou cukrovkou, která jí umí život pořádně zkomplikovat. Theu poznáváme jako studentku, která je poměrně samotářská a občas také drsná. Během její dějové linky se zamiluje do svého spolubydlícího a kamaráda Štěpána Stránského, který ji miluje také, ale má bohužel přítelkyni. Časem se ale s touto přítelkyní rozejde a s Theou je čeká velká láska. Dokonce časem Thea otěhotní. Bohužel toto jejich štěstí netrvá věčně. Po potratu tuto situaci nezvládají příliš dobře a Štěpán se opět potkává se svou bývalou přítelkyní a vrací se k ní. Thea tento rozchod nese velmi špatně a po čase se s ní v seriálu loučíme.  

Libuška Nekonečná  

Je další dcerou Borise Nekonečného. S Theou příliš mnoho podobných povahových vlastností nemají. Libuška je energičtější a extrovertnější osoba. Ze vztahu s Eliášem má syna. Její příběh v Ulici ovlivní hned několik mužů. Výrazným partnerem byl Libušce Matěj, který byl mnohem mladší. Život ji zkomplikoval již zmiňovaný Eliáš, který Libušku bil a týral, a dokonce se kvůli němu stala závislou na alkoholu. Z této závislosti ji pomohl lékař Libor Seidl, který se stal také jejím partnerem. Láska a Vášeň ji ale zavedla jinam a Libuška odchází se svou novou láskou. Tím ji v seriálu přestáváme potkávat.  

Zuzana Vejvodová, jako Libuška Nekonečná, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Petr Boháč  

Petr byl ředitel Království hraček. V jeho životě sehrály roli tři ženy. Jednou z nich byla jeho milenka Bára Jordánová. Nešlo ale o vážný vztah. Další důležitou ženou byla jeho žena Eva, se kterou měl dceru Anežku. Anežku měl původně ve své péči, ale kvůli alkoholu o ni přišel. Do péče ji opět získává po tom, co se ho pokusila jeho žena zabít autem a skončila v psychiatrické léčebně. Poslední důležitou ženou Petra byla právnička Elen Mrázová. Petra jsme v Ulici potkávali tři roky. Od roku 2008 už se v Ulici neobjevuje. 

Zdroj článku:
  • Autorský text