Co vás čeká příští týden v Ulici? Konopí ve škole, divoký mejdan a odplata šikanátorům

Co vás čeká příští týden v Ulici? Konopí ve škole, divoký mejdan a odplata šikanátorům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici bude příští týden pořádně živo a veselo, a to hned od pondělí, kdy Magda objeví ve třídním skleníku marihuanu. Tím ale dovádění Anežky, Svatky a Žofky zdaleka nekončí – uspořádají totiž spontánní mejdan! Šimon si zatím vymyslí vypečený vtípek na dva šikanátory.

Magdu s Tomášem čeká zelené překvápko

Sázet ve škole rostlinky zní jako naprosto nevinná aktivita. Co by se na tom mohlo zvrtnout? To si nejspíš říká i Magda, když musí z hodiny odejít dřív a vloží důvěru do studentů, kteří se rozhodnou dodělat zbývající sazeničky sami. Byla by koneckonců škoda, kdyby zvadly jen proto, že je během výuky nestihli zasadit. Jaké však bude Magdino překvapení, až po víkendu s Tomášem objeví v jednom květináči konopí! A zrovna teď, když se tu zastaví Prokop, aby úspěchy pěstitelského kroužku zaznamenal na fotografiích. Kdo si tuhle legrácku odnese nejvíc a jaké následky nechá zapovězená rostlinka na vztahu Magdy a Prokopa?

Jak Franta ohrozí svůj vztah s Bárou?

František to myslí dobře, ocitl se však v nelehké situaci mezi současnou partnerkou a matkou svého dítěte. Rozházet si to nechce ani s jednou z nich. Po událostech minulého týdne už nehodlá Báru nijak zatěžovat s Chrisovými kázeňskými problémy. Je odhodlaný vyřešit synkovy potíže pouze se Skyler. Mimoděk tak ale Báru odstaví na vedlejší kolej a ona se zase bude cítit vyčleněna z důležitých rodinných záležitostí. Ani trochu se jí to nezamlouvá a rozhodne se Frantovi otevřeně říct, jak celou věc vnímá.

Mezi Bárou a Frantou to začne skřípat, Zdroj: TV Nova

Kvůli smutné Kristýně si Luděk podá Denise

Od bolestného rozchodu s Denisem uplynul nějaký ten pátek, přesto se Kristýnin stav příliš nezlepšil. Neustále přemítá nad důvody, proč ji přítel opustil, a hledá chyby u sebe. Dal jí kopačky proto, že se změnila, že trávila všechen čas jen učením a prací? Nezodpovězené otázky a nejistota jí brání v tom, aby se posunula dál. Nic ji nezajímá, nechce se jí ani na školu, kterou si po mnoha hádkách s rodiči vybojovala. Když Denise náhodou potká, jen to přidá sůl do jejích nezhojených ran.

Luděk odmítá nadále přihlížet, jak se Kristýna trápí, a tak udělá to, co mu jde nejlíp – začne se dceři plést do života. Vyřídí si to s Denisem?

Puberťačky z Ulice zase řádí

Z Anežky, Svatky a Žofky nám rostou pěkné rebelky. Nejdřív u Klímů tajně popíjely víno, jehož část skončila na Žofčiných kalhotách. Pak se rozhodly vměstnat mezi školní sazeničky roztomilou malou marihuanu. A teď se hodlají pustit do neplánovaného večírku, do něhož se zapojí i Michal, po uši zamilovaný do atraktivní Žofky. Podaří se mu na starší slečnu zapůsobit? Dokážou holky zamést stopy po svém veselém řádění, nebo je u rodičů čeká pořádný průšvih?

Šimon se vzepře šikanátorům

Hned od začátku školního roku se Šimon stal terčem dvou starších studentů. Ti ho ustavičně urážejí, zesměšňují a své hloupé vtípky den ode dne stupňují. Podle Michala se jedná o šikanu, s níž by se už mělo začít něco dělat. A Šíma ji také řešit bude, ne že ne! Udělá to však způsobem, s jakým nepočítal ani Michal, ani ti dva otravní šikanátoři. Šimon si na ně vymyslí žertík, na jaký budou nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Co dalšího tím ale rozpoutá?