Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet

Páté pokračování akčňáku Indiana Jones bude už definitivně poslední. S kým Harrison Ford odmítl natáčet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať tomu chceme věřit, nebo ne, Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu prohlásila, že páté pokračování filmu o legendárním dobrodružném hrdinovi Indiana Jonesovi bude již definitivně poslední. Myslíte, že to tak doopravdy bude?

Děda Harrison Ford

Je to možná i proto, že v době premiéry tohoto pokračování bude hlavnímu hrdinovi, Harrisonu Fordovi, již 80 let. Což je tedy úctyhodný věk na to, aby kličkoval mezi padajícími kameny a bojoval s mnoha dalšími nebezpečími, které na Inidiana Jonese čekají na každém kroku. V případě, že by měl být natočeno další pokračování, již není možné počítat s tímto hercem. Je tak pravděpodobné, že i z tohoto důvodu se Lucasfilm rozhodl pro konec slavného hrdiny. Nebo vy byste si v roli slavného Indiana Jonese dokázali představit někoho jiného, než právě Harrisona Forda?

I producent původní série, Frank Marsall, prohlásil, že Indiana Jones je prostě jenom jeden a nikdo ho nemůže nahradit. Takže je pravděpodobné, že tento slib opravdu dodrží a další pokračování, ani spin-off již neuvidíme. Tak se budeme těšit alespoň na tento finální díl a užijeme si všechno dobrodružství, které nám přinese.

Vše podle Harrisona

Je ale známo, že sám Harrison Ford si začal diktovat podmínky, za kterých bude točit (vzhledem ke jeho úctyhodnému věku a odehraných let se není ani čemu divit). Nadiktoval si třeba, že prostě nebude hrát s Chrisem Prattem, kterého chtěl štáb do filmu obsadit. Harrison Ford ale jasně řekl – buď on, nebo já. Kdo ví, co mají ti dva mezi sebou za problém. Dokonce Steven Speilberg prohlásil, že pokud by Harrison Ford s natáčením tohoto pátého dílu nesouhlasil, nic by se prostě netočilo.

Vzhledem k tomu, že toto pokračování bylo původně plánováno již na rok 2015, je až s podivem, že Harrison Ford má pořád tolik energie, aby natáčení zvládl. A za to jsme všichni opravdu vděčni!