Co dnes dělá David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí? Prodává laky na nehty

Co dnes dělá David Boreanaz ze seriálů Angel a Sběratelé kostí? Prodává laky na nehty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Upír Angel v seriálu „Buffy, přemožitelka upírů“ byl tak oblíbenou postavou, že po třech letech dostal vlastní seriál „Angel“. Představitel upíra David Boreanaz se díky této roli proslavil a může hledět na velmi povedenou kariéru.

Boreanaz jako agent Booth

Seriál Angel natáčel v letech 1999 až 2004. V těchto pěti sériích se nejen že proslavil, stal se u publika velmi oblíbeným hercem. Proto netrvalo dlouho, než jsme ho mohli vidět znovu v novém seriálu.

Roku 2005 dostal hlavní roli v seriálu „Sběratelé kostí“. Vedle Emily Deschanelové se do roku 2017 staral jako FBI Agent Seeley Booth o nejhorší vraždy v a kolem Washingtonu. Dodnes jsou Boreanaz a Deschanelová dobří přátelé.

Protože Boreanaz přesvědčil jako kriminální agent, dostal ihned po ukončení natáčení pro Sběratelé kostí nabídku do seriálu „Tým SEAL“. Dodnes zde hraje vedoucího poddůstojníka jednotky Navy SEALS.

Soukromý život

Od roku 2001 je šťastně ženatý s herečkou Jamie Bergman, se kterou má dvě děti, jednoho syna a jednu dceru. Od roku 2013 prodává vlastní lak na nehty „Chrome Girl“, který vyrábí jeho manželka a její kamarádka Melissa Ravo. Boreanaz a manžel Melissy Aaron Ravo se starají o marketing.

Aktuálně je zaneprázdněný natáčením pro třetí řadu Tým SEAL a produkcí rebootu seriálu Angel, který slavil loni 20. narozeniny.

 

Zdroj: