Zpěvačka Cher se objeví v animáku Bobbleheads: The Movie

Zpěvačka Cher se objeví v animáku Bobbleheads: The Movie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rok 2020 nám zatím nepřinesl žádný velký animák. To se ale před pár dny změnilo s oznámením premiéry nového animovaného filmu společnosti Universal, jenž světlo světa spatří již 8. prosince.

Studio Universal Pictures Home Entertainment představilo trailer k připravovanému animáku Bobbleheads: The Movie. Režie se ujme Kirk Wise a po minulém úspěchu filmu Zvoník u Matky Boží Kráska a zvíře se očekává atraktivní podívaná. 

Trojice „bobbleheads”, oživlých postaviček s nápadně třesoucími se hlavami, se po odjezdu své rodiny musí vypořádat s neočekávanou návštěvou dvou cizích lidí v jejich domě. Ke všemu to jsou typičtí stereotypní Američané, kteří se chovají zkrátka po svém, jako by jim dům patřil. Pokud to stále nepůsobí dost bizarně, obsazena je také hvězdná zpěvačka Cher - jak jinak než v těle „bobbleheada”, s třesoucí se hlavou do rytmu svých hitů. Vedle ní hlas propůjčili Jennifer Coolidge, Luke Wilson, Khary Peyton, Brenda Song, Karen Fukuhara a Julian Sands.

Produkce se ujal Lawrence Kasanoff, který se zasloužil o LEGO: Clutch Powers zasahuje (2010) a Foodfight! (2012). Ve sféře rodinných animovaných snímků je tak dvojice tvůrci již prověřená. Realizace probíhala za podpory Microsoft’s Azure Cloud service a společnosti Nvidia pod rukami tvůrců z Los Angeles, Nepálu i Bombaje. Po zahájení prodeje DVD 8. prosince budou práva náležet společnosti Netflix