Drbárna ze ZOO: Válečný veterán zakopl v lese a půl dne seděl na zemi a čekal, až ho někdo najde

Drbárna ze ZOO: Válečný veterán zakopl v lese a půl dne seděl na zemi a čekal, až ho někdo najde
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam má plnou hlavu Mártyho. Vůbec nechápe, jak je možné, že jeho hrdina ho tak moc zklamal. A jak mu vůbec mohl naletět? Aby si pročistil hlavu, rozhodl se, že si půjde zaběhat.

Márty má úplně jiné starosti, než aby léčil Adamovo zlomené srdce. Nahání ho dost intenzivně exekutor Hrubý, kterému dluží hodně peněz. Něco sice splatil z peněz, co vytáhl z Alice na svatbu, ale kvůli lichvářskému úroku se jeho dluh každým dnem zvětšuje. Hrubý je vlezlý a nekompromisní. Mártyho sleduje a každý den mu dluh připomíná. Dokonce mu už pohrozil svým parťákem, který údajně umí být velmi přesvědčivý. Márty asi zapomněl, že byl elitním vojákem, a tak se samozřejmě lekl.

Kamil a Dominika
Kamil a Dominika | Zdroj: FTV Prima

Napadlo ho, že by měl nechat zlikvidovat Hrubého a zbavit se ho navždy. Oslovil někoho, kdo mu dlužil službičku, a vysloveně si přál, aby to vypadalo jako nehoda. Tuto nájemnou vraždu si domlouval v infocentru, kde ho zaslechla Julie. Neslyšela ale celý rozhovor a zalekla se, že Márty chce zlikvidovat ji a místního Columba (Sid).

Sid s Julií se bojí o Adama

Děvčata, která zase debatovala v přípravně, zatímco vnuci od Anežky za ně uklízeli, najednou došla k překvapivému závěru. Adam se ještě nevrátil a nebere telefon. Márty tak určitě do telefonu mluvil o likvidaci Adama!

Sid si vzala na pomoc Alenu z ochranky a šly uhodit na Mártyho. Musí se přiznat, co s Adamem udělal! Márty na hysterickou Sid koukal jako vyoraná myš, a nakonec šel pomáhat s hledáním Adama. Ten seděl v lese, protože upadl a bolel ho kotník. Jak by to asi udělal ve válce? Třeba by si našel pevnou větev jako hůl, stáhl by si něčím nohu a pomalu by se vydal na cestu? To by ale pro drsného válečného veterána bylo asi moc banální. A ještě si při tom zakopnutí asi rozbil telefon, protože Sid se mu nemohla dovolat.

Dominika přistižena při činu

Charlie a Albert naplánovali tajnou akci, aby přistihli Dominiku při činu. Ta si odvedla zdrogovaného starostova bratrance někam do nezařízeného bytu nebo hotelu, kde se snažila naaranžovat bezvládného muže tak, aby ráno mohla tvrdit, že spolu prožili vášnivou noc. Tento trik jí sice dvakrát nefungoval, ale Dominika zřejmě nic jiného vymyslet neumí, tak proč to nezkusit potřetí.

Albert a Charlie ji však přistihli rovnou při činu, i když vlastně nebylo tak úplně jasné, k čemu jim to mělo být. Dominika ještě ani jednu akci nedokázala dotáhnout do zdárného konce, takže její image všehoschopné podnikatelky je už dávno pryč.

Sandra a Ed

Alespoň v kantýně je teď zajímavá atmosféra. Radka přímo z práce odvezla záchranka. Infarkt to sice nebyl, ale i tak na pár dnů musel zůstat v nemocnici. Kantýny se tak chopila Sandra, a protože na ni byli chlapi oškliví, na pomoc si vzala Eda. Ten konečně dostal šanci strávit se Sandrou, která se mu evidentně líbí, pár dní. A vypadá to, že i jejich netradiční nabídka jídel bude mít úspěch.

Zdroje článku: