Tom Sean Pšenička z Policie Hvar se pomalu začíná zviditelňovat a možná si získá i fanynky svého staršího bratra

Tom Sean Pšenička z Policie Hvar se pomalu začíná zviditelňovat a možná si získá i fanynky svého staršího bratra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Starší nevlastní bratr David Gránský už je dnes uznávaným hercem a je to už nějakou chvíli, co své srdce dal jediné ženě, se kterou už má i potomka. Gránský byl vždy obletovaný hezkými ženami, stejně jako třeba Marek Lambora.

Oba už trošku zestárli a budují si image seriózních herců. Benjamínek Tom Sean ve svých devatenácti letech s herectvím sotva začal a má všechny předpoklady k tomu, aby se stal hereckým idolem mladé generace.

záběr ze seriálu Sex O’Clock
záběr ze seriálu Sex O’Clock | Zdroj: TV Nova

Divákům se představil v seriálu Sex O’Clock, který je zaměřený na dospívající diváky. Nově si mladého herce můžete všimnout v roli bezstarostného mladého policisty v seriálu Policie Hvar, který v současnosti přináší na obrazovky letní chorvatskou idylku z ostrova Hvar. V zimě by měla být hotová druhá série seriálu Sex O’Clock, kde se opět objeví.

Teprve nedávno vyšlo najevo, že mladý usměvavý herec je nevlastním bratrem Davida Gránského, a přestože si nejsou sourozenci moc podobní, oba mají zajímavý a přitažlivý vzhled.

Zatímco v seriálu pro mladé je ještě v roli puberťáka, role mladého policisty Filipa v kriminálce Policie Hvar se mladému herci hrála velice dobře. Filip je hodně zbrklý, což je vlastnost, kterou si přiznává i sám herec. Navíc, kdo by si mohl stěžovat, že začíná svou hereckou kariéru natáčením na mořském pobřeží, že? Odlehčený kriminální žánr je v současné době u diváků hodně oblíbený.

Podle Toma si všichni pobyt u moře užili a modlí se za to, aby se natáčela druhá série. Byly to pohádkové dva měsíce. A na ostrově byl úplně poprvé v životě. Chválil i vtipné dialogy, kterých je v seriálu plno.

záběr te seriálu Policie Hvar
záběr te seriálu Policie Hvar | Zdroj: TV Nova

Mladý herec se až do třinácti let věnoval tenisu, ale kvůli problémům s nízkým tlakem a nízkým obsahem železa se musel s plány na dráhu profesionálního sportovce rozloučit. Kromě hudby se tak rozhodl jít ve stopách staršího bratra Davida, se kterým vyrostl.

Jak herec uvedl na promo akci k filmu Sucho, s bratrem mají sice rozdílná příjmení, ale Davida vychovával jeho otec a nikdy si nepřipustil, že by to nebyl jeho skutečný bratr.

O mladém herci se mluví jako o velkém talentu, a kromě role v novém filmu Sucho Bohdana Slámy se objeví v dalším seriálu ČT, který se bude teprve natáčet.

Zdroje článku: