Ulice: Odjede Bedřich do Vietnamu s Alicí, nebo zůstane doma s Aničkou?

Ulice: Odjede Bedřich do Vietnamu s Alicí, nebo zůstane doma s Aničkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička měla jedinečnou příležitost odhodit veškerou přízemnost a rozjet se do světa za úplně novými zážitky a zkušenostmi. Mohla dělat to, co ji baví a s člověkem, kterého miluje a který miluje ji. Nakonec se však rozhodla zůstat tam, kde žije již 16 let. Měla Anička nějaký konkrétní důvod nebo někoho konkrétního, koho nechtěla opustit?

Šimon oznámil Aničce, že s ním může jet fotografovat do Londýna pro jednu prestižní společnost a že s ním projede kus světa. Načasoval si to zrovna na chvíli, kdy on, Anička, Bedřich a Alice náhodou usedli u jednoho stolu v hospodě. Anička tou informací byla tak zaskočena, že se téměř nezmohla na slovo. A nebyla jediná. Ani Bedřich s Alicí nečekali, že by Šimon schovával až tak velké překvapení.

Když Bedřich uslyšel, že by Anička měla na delší dobu, možná napořád, odjet a že by ji tak již nemusel nikdy vidět, strhnul mu úsměv na tváři. Obzvlášť po tom, co se s Aničkou nečekaně znovu sblížili. O tom ale ani Šimon, ani Alice neměli žádné ponětí. Kdyby věděli, že se spolu Bedřich s Aničkou nedávnou sblížili tak, že skončili v posteli, asi by Anička o nějaké cestě nemusela ani přemýšlet. Dohodli se však, že o všem budou mlčet, a tak pravda na světlo nevyšla. Nepřáli by si však oba v koutu duše vrátit se k sobě?

 

Když se Bedřich dozvěděl, že Anča nikam neodjíždí, rozběhl se za ní, aby zjistil proč. Položil jí přímou otázku a nejspíš doufal, že uslyší odpověď, že důvodem jejího setrvání v Ulici je právě on. Anička ho sice zahrnula mezi lidi, kvůli kterým zůstává, ale žádný velkolepý návrat k Bedřichovi se nechystá. Možná by si však Anička dala říct, ale dobře ví, že Bedřich není sám a nechce mu zničit vztah. O to více, když vidí, jak je Alice poslední dobou šťastná. Navíc ji hryže svědomí při pohledu na usměvavou Alici, protože příčinou jejího štěstí je vlastně ona. To Anička totiž vrátila Bedřichovi chuť na sex a díky ní jsou nyní Alice s Bedřichem spokojeni.

Přáli byste si vidět Aničku s Bedřichem znovu spolu jako pár? Pravdou je, že nebýt Alice, asi by to mezi nimi i tak dopadlo. Alice s Bedřichem však právě plánují vysněnou cestu do Vietnamu. Nebude se historie opakovat a nezůstane nakonec Bedřich doma s Aničkou? 

 

Zdroj:

  • autorský text