Drbárna ze ZOO: Příští týden si Marie užije peklo s Bělou a Jung přijde s velmi osobním návrhem

Drbárna ze ZOO: Příští týden si Marie užije peklo s Bělou a Jung přijde s velmi osobním návrhem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mohlo by se zdát, že bude mít Marie po odchodu Karla doma konečně klid, ale není tomu tak. Vojta sice doma moc není, ale zato Běla se rozhodla, že své dceři vysvětlí, jak velkou chybu udělala, když se nedokázala poprat se svou hrdostí a neodhadla správnou délku trestu, kterou měl Karel dostat.

Když Běla zahlédne během návštěvy u Marie Junga, zbystří. Vystrojený a navoněný muž u Marie není moc často. Takový fešák rozhodně neřeší jen opice. A když ji dcera vyprovodila ze dveří, už měla všímavá postarší dáma jasno. Jung chce zneužít současného zmatku, který v sobě její dcera má, a obsadit uvolněné místo po Karlovi. Ale tomu přece ona musí zabránit. Marie patři ke Karlovi  jednou jí to dojít musí. 

Běla tak zahájí svou velkou misi a Jungovi řekne od srdce, co si o něm myslí. Je jí jasné, že to nestačí, a tak rozlícená vběhne do restaurace, kam si Marie s přítelem zašla na jídlo. Rozhodně se tak Běla nezachová moc kultivovaně.  

Junga zřejmě reakce Běly ještě více nabudila. Marie se nestačí divit, když k ní večer přijde s lahvinkou a návrhem, aby spolu zkusili být něco víc než jen přátelé.  

Rázná ředitelka má ráda ve všem jasno, a tak Junga vyvede z omylu. Žádný nový vztah nechce.  

To nejsou jediné starosti, které musí Marie řešit. Navzdory nekonečným bojům se rozhodli Brázda a Albert zakopat válečnou sekeru a dohodli se spojit své síly proti starostovi. Podařilo se jim vyhrát výběrové řízení na údržbu veřejné zeleně. To se Bavorovi moc nelíbí a nehodlá to tak nechat. Marie je však silně znepokojená, protože své podřízené dobře zná. Vůbec se jí tak nelíbí, že by dva lotři měli být společníky v jedné firmě. Má obavy, že by chtěli zase nějakým způsobem ZOO okrádat.  

Po poradě s právníky už ví, co udělat. Jejich nová firma se začlení do ZOO, čímž bude mít Marie jejich aktivity pod kontrolou. Navíc si tak ZOO ještě vydělá pěkné peníze. 

A nejlepší na celé věci je, že Lubor s Albertem jsou pod tlakem starosty, který hrozí, že půjde na policii a jejich bílého koně, nasazeného do nové firmy, odhalí.  

Tez a Izy se nestačí divit, co se to děje s jejich přísným šéfem. Charlie se už definitivně rozhodl, že bude Katku chránit. A ona už ví, komu může zavolat, když má problémy.  

S útulkem ale není ještě vše vyřešeno –⁠ někdo jí dokonce otrávil její svěřence. I v tomto nešťastném okamžiku jí Charlie nabízí pomoc. A vypadá to, že Kateřina už by chtěla někam pokročit. Zamilovaný Charlie se tak asi ve Dvoře nějaký čas zdrží, což určitě ocení i Tez a Izy, kterým se do dalšího města stěhovat moc nechce. 

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek