Diskuze

Ilona Csáková a Helena Vondráčková nazpívaly společně starou pecku. Je to bomba

Sešly se dvě legendy a oživily starý dobrý song. Ilona Csáková znovu vytáhla svůj hit Proč mě nikdo nemá rád a přizvala Helenu Vondráčkovou. Poslechněte si novou písničku.
Zpět na celý článek

Sešly se dvě legendy a oživily starý dobrý song. Ilona Csáková znovu vytáhla svůj hit Proč mě nikdo nemá rád a přizvala Helenu Vondráčkovou. Poslechněte si novou písničku.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V novém seriálu Extraktoři si zahrál kladného drsňáka, Jan Révai se ale dnes nad vlastní kriminální minulostí usmívá
11.12.2023

V novém seriálu Extraktoři si zahrál kladného drsňáka, Jan Révai se ale dnes nad vlastní kriminální minulostí usmívá

Spolu s Jakubem Štáfkem se devětačtyřicetiletý Révai nedávno divákům představil v trochu netradičním seriálu natočeném v zahraničí. Seriál ukazoval...

Dnes v Ulici: Věrka Márovi navrhuje rychlou maturitu za šedesát tisíc
08.11.2023

Dnes v Ulici: Věrka Márovi navrhuje rychlou maturitu za šedesát tisíc

Pokud patříte mezi věrné diváky Ulice, určitě jste si všimli, že Věrka Marečková má tendence svého jediného vlastního syna Kryštofa neustále...

Dnes v Ulici: Na co všechno se v Coolně pije? Vypadá to, že jak na narození Josefínky, tak i na neuskutečněný rozvod
10.11.2023

Dnes v Ulici: Na co všechno se v Coolně pije? Vypadá to, že jak na narození Josefínky, tak i na neuskutečněný rozvod

Josefínka je na světě, ale dala zabrat nejen sobě, nýbrž i své mámě Dominice, která na sále málem vykrvácela. Naštěstí se doktorům složitý porod...

Ve znamení Merkura: Další téměř zapomenutý  seriál Československé televize
21.01.2024

Ve znamení Merkura: Další téměř zapomenutý seriál Československé televize

Seriál jednoho z nejoblíbenějších režisérů Františka Filipa z roku 1978 nechal diváky nahlédnout do běžných pracovních dnů zaměstnanců Celní správy...

Vilma, novopečená odbornice na sociální sítě, to ve středeční Ulici pořádně zavaří Martině
02.01.2024

Vilma, novopečená odbornice na sociální sítě, to ve středeční Ulici pořádně zavaří Martině

Vilma má pro Martinku slabost. O to víc ji zamrzí, že neúmyslně vrazí klín mezi ni a Jirku Hložánka. Objeví totiž na Facebooku skandální fotky,...

Ulice: Kristýna a redaktor Tomášek v roce 2024 utvoří tým a možná i zamilovaný pár
29.12.2023

Ulice: Kristýna a redaktor Tomášek v roce 2024 utvoří tým a možná i zamilovaný pár

Julie Papežová zase vystrkuje růžky a potřebuje umravnit. Naštěstí Tomášek sesbírá spoustu materiálů pro další článek, ale aby se v nich vyznal,...

Kvíz: Tele Tele bylo do značné míry velmi kontroverzním dílem. Pro někoho božské dílo, pro jiného odpad
30.01.2024

Kvíz: Tele Tele bylo do značné míry velmi kontroverzním dílem. Pro někoho božské dílo, pro jiného odpad

Je zajímavé, kolik filmů, seriálů a pořadů bylo odsouzeno lidmi, kteří nepochopili jejich humor. Tele Tele by se dalo považovat za typický příklad....

Rozhozená Bára z Ulice potřebuje odbornou pomoc. Měla by vyhledat psychologa
07.04.2024

Rozhozená Bára z Ulice potřebuje odbornou pomoc. Měla by vyhledat psychologa

Bára Klímová špatně snáší důsledky vážné autonehody a všechny zlé vzpomínky, které s sebou přinesla. Nabízí se otázka, jestli už není nejvyšší čas...

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
24.11.2023

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...

Prostřeno plné hvězdiček z reality show: Nevychovanost hostů dohnala jednu z hostitelek k slzám
18.02.2024

Prostřeno plné hvězdiček z reality show: Nevychovanost hostů dohnala jednu z hostitelek k slzám

V příštím týdnu se diváci mohou těšit na to, že je k sobě domů pozvou hvězdy reality show. Mají zkušenost s kamerou neustále za zády, neměla by je...

Diskutujte

Nejnovější diskutované