Co vás čeká dnes večer v Ulici? Milošovy bláznivé firemní slogany

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Milošovy bláznivé firemní slogany
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nadšení pro budování nové firmy Milošovi rozhodně nechybí. Jak ale zákazníci zareagují na jeho nekonvenční přístup a bizarní básničky? Naštěstí je tu ještě Eva, která ho dokáže udržet na uzdě. Mezitím se Magda nadále souží pro Mirka a Vanda zase kvůli zpackanému dni v práci.

Zvolte firmu Eviva

Vítek a Miloš společně zakládají novou stavební firmu Eviva a Vítek by rád vytvořil seriózní webové stránky s fotografiemi a atraktivními popisky, které budou na budoucí zákazníky působit lákavě, ale důstojně.

Miloš je jiného názoru – soudí, že by to měli pojmout v nadsázce, být vtipní a originální, protože zkrátka nevěří, že by on, pouhý zedník, mohl vypadat seriózně.

Dokonce si proto vzal barevnou kravatu a vzbuzuje dojem, jako že se chystá spíše prodávat kolotoče. Navíc si pro firmu připravil veselé – a maličko trapné – veršované slogany, nad nimiž se Vítkovi ježí vlasy hrůzou. Co teď?

Jak Milošovi šetrně vysvětlit, že takhle to nepůjde, a zároveň neranit jeho city? Díkybohu za schopné manželky! Iva zavolá Evě, která Milošův nápad prohlásí za příšerný a přiměje ho, aby ustoupil. Vítek si tak může oddechnout, že budou jejich webové stránky uchráněny před katastrofou.

Tři oříšky pro Magdu

Když Magda ráno vyjde na chodbu, málem šlápne na dárkovou krabici s oříšky a sušenými plody. Okamžitě ji napadne, že to tam nechal Mirek, aby ji psychicky připravil na svůj návrat. Otíkovi se to nezdá, proč by dělal zrovna něco takového?

Magda - Veronika Čermáková Macková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Magda se však drží každé chabé naděje, alespoň do chvíle, než do kabinetu vejde Prokop. Ukáže se, že oříšky byly ve skutečnosti od něj. Ne, že by snad Mirek neposlal Magdě vůbec nic. V poštovní schránce jí nechá obálku s klíči od bytu.

Vandin první přešlap

Vandě se v práci podaří urazit starší a zkušenější kolegyni, která má mizernou angličtinu, ale bohužel i přátele na vysokých místech. Luďka proto Vandino neprozíravé jednání vůbec nepotěší.

Vysvětlí jí, že by měla víc přemýšlet, než něco řekne, a snažit se být diplomatičtější. Vanda si, jak známo, všechno moc bere. Ani Luďkovu kritiku nepřijme dobře.

Zdroj článku:
  • autorský text