Tři ženy na jedné židli, dva muži na jedné židli. Ty počty milenců a milenek na jeden pár v Ulici nějak nesedí

Tři ženy na jedné židli, dva muži na jedné židli. Ty počty milenců a milenek na jeden pár v Ulici nějak nesedí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla má jen krůček k tomu, aby se přiznala k nevěře. I v Prokopovi stoupá adrenalin, když si Mirek žádá vysvětlení, proč mu nechce jít na svatbu, natož jako jeho svědek, i když ji kvůli němu přesunul. Lumír se zase bude muset ve 4256. dílu vypořádat s třemi ženami naráz.

Lumír má v ženách jasno. Konečně si uvědomil, že jinou než Kateřinu nechce, ale kartami zamíchala Jaruška, která se zjevila jako přízrak a překazila Lumírovi a Kateřině plánování společného výletu. Místo Kateřiny tak jela na výlet s Drozdy potrefená Jaruška. Její přítomnost však nic nezměnila na Lumírových citech.

Naopak mu Jaruška pomohla ujistit se, že ona jeho vyvolenou rozhodně nebude. To však neznamená, že to Jaruška chápe stejně. Ta se naopak utvrdila, že je Lumír skvělý a chce s ním tvořit pár. Lumír se však nevzdává a zve Kateřinu na další výlet. Ta se zdráhá, protože mu nechce dělat potíže. Podaří se mu vysvětlit, že je to s Jaruškou úplně jinak? 

Podaří, ale Jaruška znovu vrazí do hospody jako lokomotiva, právě když Lumír baví Kateřinu historkami z výletu a doslova Kateřině zasedne židli. Lumír s Kateřinou se na sebe poté jen smutně dívají z velké vzdálenosti. To ale nebude konec představení.

Jaruška nebude jediná, kdo se zjeví v hospodě. U jejich stolu přibyde i Karina, které se zase podaří vyhnat Jarušku. Což už je posun k lepšímu. Jenže teď tady ještě přebývá jedna osoba, aby měl Lumír znovu volnou cestu ke Kateřině, a to je rozmazlená a povrchní Karina. Kdo a jak ji vyžene pryč? 

Mirek celou svatbu přesune kvůli Prokopovi, protože moc stojí o to, aby mu šel za svědka. Má z toho velkou radost a spěchá to říct Prokopovi. Místo nadšení se však Mirek dočká Prokopova definitivního odmítnutí a odporu se jejich svatby vůbec zúčastnit. Jediné, co z jejich schůzky vyplyne, bude hádka.

Vztek v Prokopovi dřímá i při příchodu do kabinetu a vytmaví Magdě, že to držela v tajemství a na nic ho nepřipravila, což je podle něj jejím dobrým zvykem. O svatbě už Prokop nechce ani slyšet. Zato Mirek se o svatbu zajímá nejvíce ze všech. A protože mu jak Prokopovo, tak Magdino chování přijde přinejmenším podivné, zeptá se Magdy na rovinu, jestli si ho chce vážně vzít. Znejistí Magda v této chvíli?

Karla se nečekanou náhodou ocitne mezi oběma svými muži. Štěpánek se zčistajasna objeví u jejích dveří, i když s Karlou nebyli domluveni. Otevře mu nic netušící Kryštof a ještě mu nabídne odvoz, protože ho Karla posílá pryč. Karla za Jakubem přijde později domů a žádá si vysvětlení, proč jí dělá takové naschvály.

Jakub se jako neviňátko omlouvá, ale musel ji vidět. Jeho nevinná tvářička mu však tentokrát bude na nic, protože je Karla odvolána k zásahu. Později dorazí do Coolny v příšerném stavu a Jirka Herman se zajímá, co se s ní děje. Karla totiž zásah nezvládne, jak by měla, protože má sama nervy jako na drátkách. Chybí málo, aby se Jirka Herman od Karly nebo Bruna dozvěděl více. 

Zdroj článku:
  • Autorský text