Zneklidňující informace, které provází úmrtí některých celebrit

Zneklidňující informace, které provází úmrtí některých celebrit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Smrt některých lidí zůstává obestřená závojem tajemství a jsou i případy, ze kterých má člověk husí kůži. Pokud jde o úmrtí známého člověka, vždy vzniknou konspirační teorií. Někdy záhady odhalí pitevní správa, jindy zůstanou pochybnosti, nezodpovězené otázky a smutek nad zmařeným životem.

Herec Johny Lewis (1983-2012) se proslavil hlavně jako hvězda seriálů „Zákon gangu“ a „O.C.“ a herec mnoha epizodních rolí ve známých seriálech.

Mladý muž jednou usoudil, že jsou seriály plné násilí a už v nich hrát nechce. Využil nabídky staré dámy Cathy Davis, která ve svých 80 letech nabízela honosnou rezidenci zdarma k bydlení různým umělcům a spisovatelům.

Tělo mladého herce bylo nalezeno na příjezdové cestě u rezidence. Herec byl poraněný na levé straně hlavy, včetně levého očního důlku. Vyšetřování dospělo k závěru, že herec, který byl v době smrti pod vlivem drog, spáchal sebevraždu skokem ze střechy domu, ve kterém byla nalezená mrtvá osmdesátiletá mecenáška. Byla ubitá, stejně jako její kočka. Předpokládá se, že to udělal Johny Lewis. Bylo mu 29 let.

Brandon Lee (1965-1993) byl hercem ve stínu svého otce Bruce Lee, herce a mistra bojových umění. Ten zemřel v roce 1973 ve věku 32 let na srdeční selhání, ale o jeho smrti se dlouhé roky vedla řada spekulací. Bruce řešil všechny své zdravotní problémy čínskou medicínou a je reálná možnost, že si smrt přivodil sám nevhodnou kombinací různých přírodních preparátů.

Brandon byl hercem malých rolí až do okamžiku, kdy získal roli v hororovém filmu „Vrána“. Rockový kytarista je zavražděný a jeho duch se vrací pomocí vrány pomstít svou smrt. Temné věci se však děly nejen ve filmu, ale i při natáčení. Nejprve se zranilo několik pracovníků při stavbě kulis, poté na natáčení vznikl veliký požár a několik lidí bylo vážně zraněno.

Šest dní před koncem natáčení byl Brandon Lee během natáčení postřelený. Zranění bylo smrtelné. Nikdy se nevyšetřilo, kdo vyměnil v pistoli slepé náboje za ostré. Byla to legrace, nebo plánovaná vražda? Žil 28 let.

Talentovaný kluk z Austrálie Heath Ledger (1979-2008) se zviditelnil ve filmu Mela Gibsona „Patriot“. Hned rok poté si zahrál v romantickém dobrodružném filmu „Příběh rytíře“. Následovaly další povedené snímky jako „Ples příšer“, „Kletba bratří Grimů“ a překvapivý snímek „Zkrocená hora“ o vztahu dvou mužů. V roce 2006 si zahrál ještě mladého svůdníka ve filmu „Casanova“.

Herec byl nalezený mrtvý v hotelu. U těla byly prášky na deprese a spánek, které měl herec na předpis od doktora. Pravděpodobně nešlo o sebevraždu, ale o kombinaci dlouhodobého vyčerpání organismu a léků. Půl roku poté šel do kin film „Temný rytíř“. Za vedlejší roli herec získal Zlatý glóbus a Oscara. Film vydělal přes miliardu dolarů. To už ale herci, kterému bylo v době smrti 28 let, radost neudělalo.

Jako odjištěný granát zapůsobila v Hollywoodu smrt Paula Walkera, oblíbeného herce ze série „Rychle a zběsile“. Walker zemřel při autonehodě vozu Porche Carrera GT, který neřídil. Tělo herce mělo několik zlomenin, včetně pánve, klíční kosti a čelisti. Tělo bylo spáleno tak, že se nemohli použít ani orgány na dárcovství. V průdušnici herce byly saze, což potvrdilo teorii, že nebyl mrtvý hned po nárazu auta, ale žil ještě v době, kdy vůz hořel. Měl 40 let.