The Expendables 4 (2020): Stallone slibuje více násilí, předchozí díl označil za měkký

The Expendables 4 (2020): Stallone slibuje více násilí, předchozí díl označil za měkký
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postradatelní se mají vrátit v plné síle na filmová plátna v roce 2020. Opět se můžeme těšit na legendární hrdiny akčních filmů v čele se Sylvesterem Stallonem a možná přijde i James Bond... nebo aspoň jeden z jeho představitelů, Pierce Brosnan. 

Na rozdíl od předchozího dílu má být snímek The Expendables 4 označen jako nevhodný pro mládež do 17 let. Dá se tedy očekávat, že se tým nezničitelných vrátí ke své původní rétorice a opět přitvrdí. "Expendables 3 byly koncipovány jako film nevhodný pro děti do 13 let, ale byla to strašlivá chyba," přiznal Stallone. "Snažili jsme se otevřít širšímu publiku, ale museli jsme přitom ubrat násilí, které od nás diváci očekávají. Trojka byla zkrátka příliš měkká," doplnil svalnatý herec. 

Nový snímek zatím halí mlha tajemství a není ani jasné, kteří bijci se v něm tentokrát objeví. Jistá je jen účast Jasona Stathama, jenž Stalloneho bezmezně obdivuje a nechal se slyšet, že "pro něho udělá cokoli". Arnold Schwarzenneger před časem prohlásil, že pokud bude ve čtyřce Stallone, nebude tam chybět ani on. A v traileru ho opravdu vidíme. Podle producenta Avi Lernera pak tým Postradatelných tentokrát doplní i bývalý agent 007 Pierce Brosnan a chybět by neměl ani šarmantní Antonio Banderas.