Seriály, které vznikly podle komiksových příběhů. Na které z nich se podívat

Seriály, které vznikly podle komiksových příběhů. Na které z nich se podívat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriálů je v dnešní době na výběr víc než dost. Když se ale podíváme jen na ty, které se inspirovaly komiksy, výběr už je daleko užší. Právě o ně však začíná být velký zájem. Nejde totiž jen o superhrdiny, z komiksu může vzniknout úplně cokoliv. Podívejte se, které z nich opravdu stojí za zhlédnutí.

Živí mrtví (The Walking Death)

Umíte si představit žít v postapokalyptickém světě, kde musíte každý den bojovat o holý život? Hrdinové tohoto seriálu to dobře znají. Jsou totiž jedni z mála, kteří přežili celosvětovou virovou epidemii a musí dokázat přežít ve světě zamořeném zombiemi. Dokáží si však během zběsilého hledání bezpečného místa zachovat svou lidskost nebo se z nich pomalu stanou živí mrtví?

Jde o pořádně napínavou podívanou a seriál se díky tomu dočkal neuvěřitelného úspěchu již od začátku. V USA k televizním obrazovkám přilákal téměř 16 milionů diváků, a i u nás se stává velmi oblíbeným. Někteří fanoušci ho dokonce považují za kult. Už má deset sérií a brzy se očekává premiéra té jedenácté.  

Preacher

Tento neobvyklý fantasy seriál nám představuje Jesse Custera, chlápka, který prchá před zákonem, a ještě k tomu má problémy s alkoholem. Po smrti svého otce se vrací do Texasu a stává se zde kazatelem. Brzy zjišťujeme, že je v rukou jakési tajuplné moci, která mu dává nadpřirozenou sílu. Proto se chystá na cestu k nalezení Boha – doslova. 

Jde o pravou fantasy jízdu plnou černého humoru, akce i násilí. Navíc hodně překvapí i herec Dominic Cooper v hlavní roli.

The End Of The F***ing World

Tato temná britská dramatická komedie vypráví příběh o dvou teenagerech: Jamesovi a Alysse. Oba jsou tak trochu zvláštní. James si o sobě myslí, že je psychopat a chce zabít člověka. Alyssa zase nesnáší svého nevlastního otce, nikde nezapadá, ráda porušuje pravidla a nebojí se hrubých slov. Ani jeden z nich to v dospívání nemá lehké. Když se ale potkají a společně se vydají na nebezpečné dobrodružství, všechno se mění a oba k sobě začínají cítit něco, co nikdy dřív nepoznali.

Kromě skvělých hereckých výkonů hlavní dvojice se můžete těšit na poněkud zvrácený příběh, kterému budete i tak s radostí fandit. Seriál nám ukazuje něco úplně nového ze světa komiksů i seriálů a není tedy divu, že se okamžitě stal tak oblíbeným. Podívat se můžete již na dvě série.

Lucifer

Víte, co se stane, když se Pán pekel začne nudit? Vydá se na dovolenou do Los Angeles! Přitom ještě začne pomáhat policistce z oddělení vražd a nenapravitelné hříšníky za jejich činy osobně potrestá. 

Příběh je velmi poutavý a možná vás překvapí, že je zasazen do světa komiksů DC, přestože se svým příběhem dost liší od jejich běžných seriálů. Lucifer se už dočkal páté série, tak neváhejte a vydejte se s ním do jeho pekelného světa i vy.