Téměř se radovali z těhotenství, nejstarší dcera jim místo toho v Ulici připraví velké zklamání

Téměř se radovali z těhotenství, nejstarší dcera jim místo toho v Ulici připraví velké zklamání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děti občas dokážou rodiče velmi překvapit. Zatímco Gábina bude mít ze svého syna samou radost, Klímovi skoro dostanou šok z toho, co za novinku jim ve 4234. dílu přichystala nejstarší dcera.

Poslední setkání Gábiny a majora nedopadlo úplně nejlépe. Jirka pro ni vymyslel odpočinkový program, aby alespoň na chvíli zapomněla na všechny starosti, ale od odmítnutí nápadu jít na noční výlet se Gábina dostala až k odmítnutí celého vztahu s Jiřím. 

Gábina upadá do stále větších obav o její budoucnost a budoucnost Šimona, a tak se nedokáže z ničeho moc radovat. Jediný, kdo ji dokáže upřímně rozesmát, je právě její syn, který za ní přispěchá domů. 

Klímovi netrpělivě očekávají návštěvu Báry a Franty. Nejvíce nedočkavá je samozřejmě Iva. Té dcera zavolá téměř těsně před tím, než se u nich mají objevit. A to je opět důvod pro Ivu a její psychiku, aby šílela a zburcovala celou rodinu k výkonům v podobě rychlého úklidu. Křičí na Michala tak moc, až ji manžel musí zastavit. 

Karla při odchodu Gábiny z jejího bytu naťukne její rozhodnutí dál se nestýkat s Jirkou. Gábina má proto pádný důvod, protože nechce, aby se na ni díval a staral se o ni, když jí bude nejhůř. Nechce na něm být závislá a poutat ho k sobě za těchto okolností. Karla se ji snaží přesvědčit, aby mu dala šanci. Povede se? Částečně ano, ale největší zásluhu na tom, aby se Gábina odhodlala Jirkovi ozvat, bude mít paradoxně Šimon, který byl původně proti nim.

Co se tedy Klímovi od nejstarší dcery dozví? Bára se totiž rozhodla předčasně ukončit stáž. A co více, odejít i ze školy. Tohle nečekané a šokující rozhodnutí rozčílí pro změnu Vítka a Iva zůstává překvapivě klidná a chápající. Co chce tedy Bára dělat? To však nebude jediná rána, kterou od dcery dostanou. Nemají totiž s Frantou kam složit hlavy, a tak je poprosí o pomoc. Rodiče jim samozřejmě podají pomocnou ruku, ale poslední slovo k tomu její otec ještě neřekl.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • Autorský text