Diskuze

Survivor 2025: Intriky u Fénixů splnily účel a kmen se zbavil jednoho z nejsilnějších hráčů

Survivor 2025: Intriky u Fénixů splnily účel a kmen se zbavil jednoho z nejsilnějších hráčů
Rivalita mezi kmeny eskaluje. Neoblíbenec Michala podcenil jeho úskočnost a vliv na ostatní Fénixe a míří z ostrova domů. Krotitelé podruhé v řadě vítězí v souboji o kmenovou imunitu, čímž posilují svou pozici. Mezi Pájou a Davidem dochází k ostré výměně názorů.
Zpět na celý článek

Rivalita mezi kmeny eskaluje. Neoblíbenec Michala podcenil jeho úskočnost a vliv na ostatní Fénixe a míří z ostrova domů. Krotitelé podruhé v řadě vítězí v souboji o kmenovou imunitu, čímž posilují svou pozici. Mezi Pájou a Davidem dochází k ostré výměně názorů.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Survivor 2025: Intriky u Fénixů splnily účel a kmen se zbavil jednoho z nejsilnějších hráčů
Kdo byl vyřazen v tomto díle Survivor 2025?

Z kmene Fénixů byl vyřazen Roman. Získal šest hlasů na kmenové radě a následně si vybral vázu s krví, čímž zpečetil svůj osud v soutěži.

Který kmen vyhrál kmenovou imunitu?

Kmenovou imunitu podruhé v řadě získali Krotitelé. Toto vítězství posílilo jejich pozici a morálku v kmeni.

Proč byl Roman vyřazen, ačkoliv si myslel, že bude hlasováno pro Matúše?

Roman byl vyřazen kvůli intrikám Michala, který přesvědčil ostatní Fénixe, včetně Natálie, aby hlasovali proti Romanovi, zatímco Romanovi řekli, že se bude hlasovat pro Matúše. Roman tak šel na kmenovou radu s mylným přesvědčením.

Kdo získal individuální imunitu?

Individuální imunitu získala Anet z kmene Fénixů. To jí zajistilo bezpečí a mohla se bez obav z vyřazení vydat na kmenovou radu.

Došlo mezi kmeny k nějaké významné výměně názorů?

Ano, po vítězství Krotitelů v souboji o imunitu došlo k ostré výměně názorů mezi Pájou (Krotitelé) a Davidem (Fénixové). Pája obvinil Fénixe z falešnosti a kupování si přízně, což David chápal jako narážku na svou osobu.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Podívejte se, kde odpočívá Laďka Kozderková, muzikálová královna, která opustila svět příliš brzy
14.03.2025

Podívejte se, kde odpočívá Laďka Kozderková, muzikálová královna, která opustila svět příliš brzy

Rakovina nad herečkou a zpěvačkou Laďkou Kozderkovou vyhrála v roce 1986, kdy měla pouhých 37 let. S nemocí bojovala statečně a měla dobrý důvod....

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Do hereckého nebe odešel mentor Havranpírka, charismatický doktor Skalka nebo pohádkový Pán Bůh
09.05.2025

Do hereckého nebe odešel mentor Havranpírka, charismatický doktor Skalka nebo pohádkový Pán Bůh

Jiří Bartoška má lví podíl na prestiži MFF v Karlových Varech, kdy z béčkového festivalu dokázal vytvořit největší filmovou událost v zemi a...

AZ-kvíz může někomu připadat nezajímavý, ale fanoušky stále má. Přidejte se k nim a zkuste náš kvíz
04.03.2025

AZ-kvíz může někomu připadat nezajímavý, ale fanoušky stále má. Přidejte se k nim a zkuste náš kvíz

Mezi novějšími a napínavějšími vědomostními soutěžemi se teď stařičký AZ-kvíz může jevit poněkud nudně a suše, ale i když má své kritiky, neztrácí...

Podívejte se na životní cestu Jana Hrušínského. Nebylo pro něj snadné jít v otcových šlépějích, dnes už herecké ambice nemá
25.02.2025

Podívejte se na životní cestu Jana Hrušínského. Nebylo pro něj snadné jít v otcových šlépějích, dnes už herecké ambice nemá

Příjmení Hrušínský zavazuje. Nejspíš se nenajde nikdo, kdo by nevěděl, kdo byl Janův otec – Rudolf Hrušínský st. Jeho role ve filmech jako Vesničko...

Dnes v Ulici: Rozina vtrhla zpět do děje, Petr zoufale škemrá o lásku a Soňa v amoku ničí, co může
15.04.2025

Dnes v Ulici: Rozina vtrhla zpět do děje, Petr zoufale škemrá o lásku a Soňa v amoku ničí, co může

Návraty v Ulici pokračují. Vrátila se Rozina, která přispěchala na uspěchanou svatbu svého bráchy. Petr Magdě posílá do školy omluvnou kytici a...

Herec Filip František Červenka: Od Mostu k drsnému příběhu Studny – nový talent české obrazovky
02.03.2025

Herec Filip František Červenka: Od Mostu k drsnému příběhu Studny – nový talent české obrazovky

Nenápadný čtyřiadvacetiletý mladík si zatím kariéru buduje a jeho jméno si většina diváků prozatím nepamatuje. Vypadá to však, že v generaci...

Jedna rodina: Filip se objevil ve Vodárně a neskrývá sympatie pro Ester. To se Radimovi líbit nebude
27.02.2025

Jedna rodina: Filip se objevil ve Vodárně a neskrývá sympatie pro Ester. To se Radimovi líbit nebude

Medard neprožívá dobré časy. Stále se nevzpamatoval z podvodnice, která si pro své řádění vybrala zranitelný manželský pár a pod slibem odnošení...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Amálku vyděsí slova lékaře a Simča nás zbaví Pepana
02.04.2025

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Amálku vyděsí slova lékaře a Simča nás zbaví Pepana

Jsme rádi, že máme Amálku zpátky v Ulici, jen kdyby to nebylo za tak smutných okolností. Starost o Vlastu ji vyčerpává. Chudák ženská nejí, nespí,...

Příští týden v Ulici: Dojemné překvapení pro Luďka, Magda na laser game a Sonin nechutný podraz
15.02.2025

Příští týden v Ulici: Dojemné překvapení pro Luďka, Magda na laser game a Sonin nechutný podraz

Ani příští týden se s Ulicí nebudeme nudit, o zábavu se nám postará Vanda toužící zabránit rozvodu, dále zaneprázdněná Bára, jež bude potřebovat...

Diskutujte

Nejnovější diskutované