Vtipálek z Přátel slaví 51. Díky nadváze a závislostem ale vypadá výrazně starší. Dneska už by Julii Roberts nesbalil

Vtipálek z Přátel slaví 51. Díky nadváze a závislostem ale vypadá výrazně starší. Dneska už by Julii Roberts nesbalil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv v seriálu se mu s ženami moc nedařilo, ve skutečnosti si Matthew Perry získal srdce nejen mnoha fanynek, ale třeba i takových koček, jako je Julia Roberts nebo Yasmine Bleeth. Byl vtipný, sarkastický a tak nějak roztomile sexy. Pak ale propadl závislostem a jeho šarm nenávratně zmizel.

Seriál Přátelé, který ho proslavil, se začal natáčet v roce 1994. S alkoholem měl problémy víceméně od samého začátku, na natáčení chodil často opilý. Do toho byl navíc závislý na Vicodinu (lék proti bolesti, na kterém „ujížděl“ i seriálový doktor House) a tak se rozhodl v roce 1997 podstoupit léčbu. Nicméně léčba moc nepomohla, v roce 2001 nastoupil do léčebny znovu – tentokrát se léčil ze závislostí na Vicodinu, metadonu, amfetaminech a alkoholu.

 

Možná i proto se Perrymu moc nedařilo v osobních vztazích. Na počátku kariéry randil s Yasmine Bleeth nebo Julií Roberts. Julia se v seriálu objevila, zahrála si Chandlerovu spolužačku ze školy. Chandler si z ní ve škole ošklivě vystřelil. Když se pak v dospělosti náhodou potkali, pomstila se mu tím, že ho vylákala na záchodky v restauraci, kde ho pod záminkou erotických hrátek svlékla a s jeho oblečením utekla.

 

Čtěte také: Poznali byste ho? Takhle dnes vypadá prcek Ben z Přátel a přiznává, do koho ze seriálu byl bláznivě zamilovaný

 

Od roku 2006 do roku 2012 randil Perry s Lizzy Caplan, ale ani s tou mu to nevyšlo. Naposledy chodil s mladičkou Molly Hurwitzovou (28), ta ho ale po dvou letech také nechala. Spekuluje se, že je to kvůli tomu, že opět propadl alkoholu a drogám. Očividně má co dělat sám se sebou a na vztahy mu tak nezbývá moc energie. Ostatně, závislosti mohou být i důvodem, proč se mu příliš nedařilo v kariéře a kromě Chandlera není moc rolí, na které by mohl být pyšný.

 

Minimálně jednu závislost herec neustále udržuje – nedokáže si odepřít cigarety. A to ani během koronavirové krize, kdy musí na veřejnosti nosit roušku. Nedávno byl přistižen, jak se opírá o dům se staženou rouškou a stěží popadá dech. I přesto si ale pár chvil na to zapálil. A také jeho zchátralý vzhled a obezita svědčí o tom, že se zdravím na tom nebude úplně dobře. Sexy vtipálka z Přátel nepřipomíná ani náhodou! Na změnu ale není nikdy pozdě a třeba právě rok 2020 bude pro něj zlomový a herec přehodnotí svůj život a začne se o sebe trošku víc starat.