Veronika Freimanová to přes role seriálových a filmových maminek dopracovala na ředitelku ZOO

Veronika Freimanová to přes role seriálových a filmových maminek dopracovala na ředitelku ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože jde jen o seriálovou roli, je to zase něco jiného, než herečka běžně divákům nabízí. V seriálu nebude řešit jen problémy se zlobivými zvířátky a svými (ještě zlobivějšími) podřízenými, ale především bude muset zapracovat na rodinných vztazích.

Veronika je matkou dvou dcer, které má s bývalým manželem Jaroslavem Brabcem, a tak jí rodičovské starosti nejsou cizí.

A role maminek jí šly vždy skvěle. Vzpomínáte si na ni, když byla členkou klanu Dvořáků v seriálu Vyprávěj? Tam jí také její seriálové děti udělaly pár vrásek. A co teprve ve filmu Snowboarďáci a Rafťáci.

Její nová seriálová postava Marie Roklové se stala první ženou, která na tomto postu v ZOO začala pracovat. Proto se bude muset především vypořádat s řadou podřízených, kteří jí nové místo moc nepřejí. Jedním z nich je Brázda, který dělal náměstka a na uvolněné místo si brousil zuby. V jeho akcích proti nové šéfové mu bude pomáhat i vykutálený syn.

Nejtěžší to bude mít Marie se svým mladším synem Vojtou, se kterým nemůže najít společnou řeč. Vojta byl na rozdíl od staršího bratra problémovým mladíkem, který musel nedobrovolně nastoupit do léčebny, aby se dostal ze své závislosti na drogách. Tím ovšem jeho rebelský vztah k matce ještě posílil, a přestože už je to minulost, matce to nikdy neodpustil a odmítá s ní komunikovat.

Diváci jsou zatím k seriálu spíše v pozici vyčkávací. Prima vsadila na atraktivní prostředí a věřila, že má vyhráno, když se na obrazovkách mihne občas nějaká opice nebo žirafa. Diváci to ale tak moc neocenili, a především se ozývají protesty kvůli stejnému obsazení, jaké má seriál Slunečná. Možná už mají afektované Evy Burešové dost a chtěli by nějakou změnu. Eva už je okoukaná a ne každý ji má v oblibě.

I přes rezonující kritiku se Prima chlubí sledovaností prvního dílu, kdy mělo seriál sledovat přes 1,4 milionů diváků. Je ale otázkou, zda se vrátili i ke druhému dílu.

Zdroj článku: