Je štěstí, že Petra Hřebíčková z Ulice nakonec neskončila jako účetní

Je štěstí, že Petra Hřebíčková z Ulice nakonec neskončila jako účetní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petra Hřebíčková je jednou z nejčastěji obsazovaných českých hereček. Nedávno se jí narodila dcerka Mariannka. Diváci, si mohou oddechnout, že nakonec neskončila u účetnictví, ke kterému po vzoru své maminky směřovala.

Petra Hřebíčková prý vůbec neměla mít děti, teď má tři!

Po ztvárnění řady filmových rolí si může jedna z nejčastěji obsazovaných hereček Petra Hřebíčková konečně doma oddychnout. I když to také jen v uvozovkách. Doma je v zápřahu svých tří dětí – Šimona, Mikuláše a letos narozené Mariannky.

Jak pro rozhovor přiznala, podle její gynekoložky vůbec prý neměla mít děti.

S tak krutou informací musela Petra žít už od svých 15 let, kdy jí byla sdělena. Namísto, aby podstoupila různé oplodňovací procedury, zašla k šamanovi. Ten jí prozradil, že děti mít může, že si stačí jen tuto informaci připustit. A měl pravdu, Petra Hřebíčková je trojnásobnou mámou.

Petra Hřebíčková si v Ulici zahrála před 11 lety a pořádně zamíchala s dosavadním dějem

Kvůli řadě nových filmů si jen málokterý divák vzpomene, že si Petra Hřebíčková před 11 lety zahrála také v nekonečném seriálu Ulice. Nastoupila do něj jako sexy blonďatá učitelka angličtiny Pavla Rambousková, která zamotá Lumírovi Niklovi hlavu. Kvůli soukromým lekcím angličtiny s vypočítavou učitelkou dokonce Lumír zapomíná i na svou Světlanu.

V komedii Přes prsty se ukázala v senzační formě

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

V komedii Přes prsty se Petra Hřebíčková předvedla ve skvělé formě. Jak v rozhovoru přiznala, napřed to byl pro ni šok, že bude muset před kamerou skákat v bikinách. Vzala to jako výzvu, pořád prý jen dřepovala a chodila do posilovny, čímž se dostala do neskutečné formy.

Pohyb a zápřah jí však nedělal až takový problém, protože pochází ze sportovně založené rodiny, ve které měl každý její člen nějakou svou sportovní aktivitu. Ona sama tancovala, jezdila na kole a dělala karate.

Původně měla být účetní

Krásná a energická blondýnka přiznala, že pokud by nebylo dramatického kroužku v její škole, nejspíš by teď byla účetní jako její maminka. Po jejím vzoru se totiž přihlásila na střední ekonomickou školu, po které plánovala nastoupit na již domluvené místo účetní. Hraní ve sboru jí však učarovalo natolik, že se rozhodla pro zkoušky na JAMU. Povedlo se a Petra mohla jít cestou, která ji baví rozhodně více než tabulky a čísla v účetnictví.

Díky tomuto rozhodnutí mohla Petra zářit ve filmech jako Matky, Prvok, Šampón, Tečka a Karel, Zbožňovaný, Příliš osobní známost, Přes prsty, Všechno nebo nic, Bezva ženská na krku a v řadě dalších.

Zdroje: