Fotokvíz: Těchto 5 žen se objevilo v seriálu Xena. Dokažte, že poznáte nejen princeznu bojovnici

Fotokvíz: Těchto 5 žen se objevilo v seriálu Xena. Dokažte, že poznáte nejen princeznu bojovnici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Byly krásné, svůdné a nebezpečné – hrdinky akčního a dobrodružného seriálu Xena nám před lety braly dech. Některé jejich představitelky se dodnes věnují herectví a objevují se ve filmech i seriálech. V našem fotokvízu zjistíte, jestli je dokážete poznat jen podle fotografií.

Je to téměř 30 let, co světlo světa spatřil populární fantasy seriál o princezně bojovnici, jejíž odvaha změnila dějiny. O jeho úspěchu svědčí už to, že byl vysílán ve více než 108 zemích. Hlavní postava byla přitom původně vymyšlena jen jako epizodní do seriálu Herkules, avšak její sláva postupně stoupala a vysloužila jí samostatný seriál. Mezi lety 1995 až 2001 vzniklo 134 epizod.

Vášnivá, silná a nebezpečná, taková byla naše milovaná Xena – a nejen ona. Zavzpomínejte s námi na další zajímavé hrdinky tohoto seriálu a jejich představitelky, které musely při natáčení mnohdy vynaložit obrovské úsilí a prokázat nebývalou obratnost.

Ďábelská a krvelačná válečnice, půvabná řecká bohyně, nejlepší kamarádka a věrná společnice… Dokážete zapátrat v paměti a poznat je všechny v našem zábavném fotokvízu? Zkuste přiřadit námi vybrané tváře ke správným jménům a dopřejte si chvilku zasloužené relaxace, která vás vrátí do vašeho mládí.

Pokud vás tento kvíz o bojovné princezně bavil, můžete si zkusit některé další z našich (foto)kvízů, třeba právě ty, které se věnují oblíbeným seriálům 90. let. Ukažte, jak dobře znáte např. Pobřežní hlídku nebo Beverly Hills 90210.

Zdroje článku: