Liga spravedlnosti: S jakými těžkostmi se musela během natáčení vypořádat herečka Gal Gadot

Liga spravedlnosti: S jakými těžkostmi se musela během natáčení vypořádat herečka Gal Gadot
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po smrti Supermana se zlomyslný Steppenwolf znovu pokouší ovládnout celou planetu Zemi. Batman a Wonder Woman tak musí do týmu najít náhradu s nadlidskými schopnostmi, aby zlého Steppenwolfa zastavili. Vzniká tak Liga spravedlivých, kterou tvoří Flash, Aquaman, Wonder Woman, Cyborg a Batman. Podaří se jim ochránit lidstvo?

Těhotenské potíže Gal Gadot komplikovaly natáčení

Herečka Gal Gadot, která si ve filmu zahrála Wonder Woman, byla během natáčení těhotná. Čekala své druhé dítě, které jí dávalo pořádně zabrat. Měla stále za sebou svého asistenta, který ji nosil kbelík, aby se mohla vyzvracet.

Čtěte také: Válečné drama Četa: Kdo z herců málem vypadl z vrtulníku a proč byl film zakázaný ve Vietnamu

Snímek mezi diváky nesklidil tolik úspěchu, jak se očekávalo

Studio Warner Bros. podle průzkumů očekávalo, že na filmu si promítáním v kinech vydělá víc jak 1,8 miliardy dolarů. Jenže skutečnost byla taková, že film v kinech vydělal pouhých 658 milionů dolarů, což z něj dělá nejméně výdělečný film celého filmového vesmíru DC. Po tomto neúspěchu se zrušilo i natáčení dalšího pokračování snímku.

Čtěte také: Tohle jsou nejoblíbenější filmy všech dob. Ke kterým trhákům se diváci stále rádi vrací

Natáčení filmu zasáhly provozní změny, které se mnohým nelíbily

Původním režisérem filmu byl Zack Snyder, který ale musel z rodinných důvodů odstoupit. Dokončení snímku se ujal Joss Whedon. Studio Warner Bros. slíbilo, že film tento režisér dokončí bez jakékoliv změny. Jenže hned po jeho nástupu vyměnil autora hudby Junkie XL za skladatele Danny Elfmana. Dokonce přetočil až 20 procent původního natočeného snímku a jeho dodatečné natáčení se posunulo na 25 milionů dolarů.

Čtěte také: Zvíře: Jean-Paul Belmondo v roli kaskadéra i ve skutečnosti

Mnoho filmových scén bylo vystřiženo

Hned několik zajímavých scén bylo z filmu vystřiženo, například ta, kde Victor Stone má autonehodu, ale jeho otec ho pomocí Mother Boxu zachrání. Ve filmu chybí i scéna, kde se Clark Kent prochází po mimozemské lodi a spatří tam černý oblek.

Užijte si tento sci-fi snímek, který vysílá televize Nova Cinema ve 20.00 hodin 15.12.