Přes prsty (2019): Tuto pohodovku od Petra Kolečka prostě musíte vidět

Přes prsty (2019): Tuto pohodovku od Petra Kolečka prostě musíte vidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Scénáristu Petra Kolečka mají lidé zarytého pod kůží zejména v souvislosti s veleúspěšným seriálem Most! Loni se však pustil do scénáře i režie celovečerního snímku Přes prsty.

Volejbalové prostředí, vztahová překvapení. O zábavu postaráno!

O co ve sportu jde?

Ženský plážový volejbal není taková pohodička, jak by se mohlo na první pohled zdát. Své o tom ví i Linda, kterou hraje Petra Hřebíčková, a Pavla v podání Denisy Nesvačilové. Zatímco ta druhá z nich se zamilovala do děsného děvkaře, ta první hned na začátku filmu prožije žádost o ruku, která se… ehm… tak trochu nepovedla, no.

Linda si ze všeho nejvíc přeje úspěch v kariéře a postup na mistrovství Evropy. Vše se ale pořádně zamotá. Obě totiž pro to, aby spolu mohly hrát, potřebují především jedna druhé důvěřovat. Podaří se jim to?

Langoš na scénu

Všechno se nějak v klidu valí dopředu, když se jedna z hráček rozhodne se ve svém osobním životě posunout o kousek dál. Jak s tím vším zamává svérázný správce hřiště Jíra s velmi zajímavou minulostí, kterého si střihnul Jiří Langmajer? Možná ho ze začátku pod vrstvou hustého porostu ani nepoznáte. Jeho vousatý vzhled je mnohdy komentován i hlavními hrdinkami.

Kolečko se dal na sport

Zatímco v seriálu Most!, za kterým stojí scénárista Petr Kolečko, rozhodně nejde o sportovní tématiku, scénárista už má za sebou již několik projektů, kde hlavní roli hraje sportovní prostředí. Stojí například za úspěšným seriálem Okresní přebor, který se vysílal od roku 2010, za seriálem z fotbalového prostředí Vyšehrad a za dalším sportovním projektem, po fotbale tentokrát z hokejového prostředí. Seriál Lajna se natáčel v letech 2017 – 2019 a vidět jej můžete na Seznam.cz.

Kolečkův film Přes prsty vás rozhodně nezklame!