Šťastný nový rok 2: Dobro došli míří na konci roku do kin

Šťastný nový rok 2: Dobro došli míří na konci roku do kin
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Volné pokračování úspěšné slovensko-české komedie z roku 2019 přivede zpět partu nerozlučných a ztřeštěných kamarádek a ve vzduchu je důležitá událost. Na obzoru je svatba.

Žádost o ruku, kterou vznese Marek (Ján Koledník), Hanu (Táňu Pauhofovou) sice zaskočí, ale přijme ji. A začíná se rozvíjet děj plný chaosu a bláznovství. Exteriéry vysokých hor vystřídají romantické pláže Chorvatska.

Trojice kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny z jednoduché přípravy svatby udělají dobrodružnou misi plnou napětí, dramat ale i zábavy. Všechny tři ženy se nachází opět v rozdílných životních situacích. Jedna je bez partnera, druhá odráží odvážné útoky hned dvou nápadníků a třetí se stále potýká s bezstarostností svého muže. Všichni se ale nevědomky zaslouží o to, že ke svatbě málem nedojde.

Herci Norisová a Bartoška, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Režie se opět ujal Jakub Kroner a zpracoval scénář Adriany Kronerové. Diváci se kromě zmíněné trojice hereček, Táni Pauhofové a Jána Koledníka potkají opět s Emílií Vášáryovou, Jiřím Bartoškou, Tomášem Maštalírem, Markem Majeským, Petrem Vaňkem. Objeví se i nové tváře. Všichni se těší na Dagmar Havlovou a Josefa Vajdu.  

Film má i zahraniční účast. Do natáčení se zapojili Marco Bonini (Itálie), Toni Gojanović a Goran Bogdan (Chorvatsko).

Natáčelo se v období končícího lockdownu za přísných bezpečnostních opatření a všichni úspěšné dotočení považovali za malý zázrak.

První komedii Šťastný nový rok vidělo v kinech 600 tisíc diváků a v televizi v premiéře v Čechách a na Slovensku přes 2 miliony diváků.

Pokud si ji chcete připomenout, můžete si ji přehrát na Netflixu. Tvůrci doufají, že se bude líbit i nové pokračování.

 

Zdroj: