Brzy přijde nový film Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou. O čem bude

Brzy přijde nový film Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou. O čem bude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V nedávných dnech dokončil režisér Petr Kolečko natáčení nového filmu s názvem Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou. Tento snímek nabídne skvělé herecké obsazení.

Příběh pochází z vlastní zkušenosti

Příběh vznikl v rodině samotného režiséra Petra Kolečka – a bude tak zcela autentický. O čem film pojednává? V hlavní roli se objeví skvělý Jiří Bartoška, který ztvárňuje dětského lékaře Zděnka. Ve filmu Zdeněk po dlouholeté praxi odchází do důchodu. Jeho rodina to také oceňuje a těší, že „děda“ na ně konečně bude mít čas. V dalších rolích se objeví skvělí herci.

  • Zuzana Kronerová, která hraje manželku Olgu,
  • Petra Hřebíčková, která se ujme role dcery Zuzany,
  • Jiří Langmajer, který ztvární manžela Zuzany, jejichž manželství se ale rozpadá,
  • Ivana Chýlková, která zde má kontroverzní roli dlouholeté milenky Zdeňka.

Podle slov Petra Kolečka je příběh inspirován samotným dědečkem režiséra. Zdeněk udržuje milenecký vztah již dlouhých 40 let, a tak mu možná důchod trochu znepříjemní chvíle, které by rád strávil se svou milenkou.

Petr Kolečko má několik úspěšných snímků

Režisér Petr Kolečko má na svém kontě několik dalších skvělých filmů, například film Masaryk z roku 2016, za kterého získal cenu Českého lva za nejlepší scénář, a film Přes prsty, kde se poprvé představil jako režisér.

Masaryk

Dokumentární film z roku 2016 získal mnohá ocenění. V hlavních rolích se zde objevil skvělý Karel Roden, Oldřich Kaiser, Emília Vašáryová nebo Eva Herzigová. Film pojednává o Janu Masarykovi, jehož smrt je dodnes tajemstvím. Jana Masaryk byl velvyslancem a poté také ministrem. Podívejte se na tento skvostný životopisný snímek.

Přes prsty

Oproti Masarykovi je tento film pěknou rodinnou komedií, kde hlavní role ztvárnili Petra Hřebíčková, Denisa Nesvačilová, Jiří Langmajer, Vojtěch Dyk, Jakub Prachař a mnoho dalších. Film pojednává o příběhu dvou beach volejbalových hráčkách, které si na hřišti skvěle rozumí, ale v životě mají každá rozdílný pohled na svět.