Prostřeno z Moravskoslezského kraje: Soutěžící ani nepředstírají, že se chtějí bavit. Na kameru přiznávají i falešnou hru

Prostřeno z Moravskoslezského kraje: Soutěžící ani nepředstírají, že se chtějí bavit. Na kameru přiznávají i falešnou hru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve velikonočním týdnu se bude taktizovat od prvního večera. Všichni chtějí peníze, a tak všichni podezírají ostatní, že budou hodnotit nepoctivě, a to jen proto, aby vyhráli. Dojde i na herecké představení, když jedna z žen bude mít maso úplně syrové, a tak bude muset honem od stolu.

Šedesát tisíc korun dokázalo i tentokrát být tak velkou motivací, že lidé opět odhodili veškeré zábrany. Pod záminkou toho, že to tak budou dělat všichni, hledali jen chyby a vlastně si ani společnost u stolu nemohli užít. 

Pondělí patří Barboře 

Barbora bude zaskočena výpadky elektřiny, takže domácnost, ve které vaří, asi nebude její. Součástí jejího menu je listové těsto, a to bude hned prvním důvodem ke spekulacím. Bude domácí, nebo kupované? Za kupované by musely jít hned body dolů! 

Dělnice Barbora (26) ráda připravuje různá jídla. Má přítele, se kterým bydlí. Do pořadu se přihlásila sama, a to ze zvědavosti. Chce si vyzkoušet, jaké to je vařit pro cizí lidi. Jako zábavu si připraví šipky. Vybrala taková jídla, která jim doma chutnají. Sama o sobě tvrdí, že je náladová a upřímná. Vždy řekne to, co si myslí. Bude to platit i další dny u stolu? 

V úterý je hostitelkou Kateřina 

Ta si o sobě myslí, že je upřímná a soutěživá. Ovšem přizná, že faleš je v tomto pořadu zapotřebí. Je přesvědčena o tom, že u stolu budou všichni falešní. Že by podle sebe soudila ostatní? Při debatě nad motivací, kdo se přihlásil do pořadu a proč, Kateřina trochu lže. I když jediný muž u stolu ji okamžitě odhalí. 

Kateřina (32) je na mateřské dovolené a nedávno se vrátila ze zahraničí. Rekonstruuje vlastní bydlení. Má ročního syna a nyní bydlí se svojí mámou. Hned vedle nich žije její teta, u níž bude Kateřina i vařit. Sama si byt s mámou teprve předělává, a tak tam není možné natáčet. Do pořadu se přihlásila sama, protože ho ráda sleduje. Lákavá je pro ni i výhra. Pokud by vyhrála, tak by si peníze užila se svým synem. Sama o sobě tvrdí, že je to normální ženská, která ráda pomůže. Nemá ráda faleš (zvláštní, že?). Má ráda nakupování, filmy a zpěv. K vaření má kladný vztah. Ráda připravuje hovězí guláš s knedlíkem.

 Katka se ve středu netají tím, že potřebuje peníze 

Její manžel nasekal dluhy, které ona teď musí splácet. Jde to pomalu, a tak peněz nemá nikdy tolik, kolik by potřebovala.  

Kateřina (28) o sobě tvrdí, že je přátelská, vstřícná a milující máma. Od patnácti let pracovala brigádně jako číšnice. V osmnácti pracovala rok v kanceláři, ale potom se zase vrátila na pozici číšnice a za bar. Nyní pracuje jako servírka v hotelu a barmanka v pivní restauraci. Dvě zaměstnání jí dávají zabrat. Má dvě děti – dceru Elizabeth (10 let) a syna Martina (5 let). Žije sama s dětmi. Je vdaná, ale rozvádí se. Chystat bude vlastní oblíbená jídla, která pozměnila tak, aby v soutěži zaujala. 

Čtvrtek ovládne jediný muž 

Martin si vyslechne, že je jeho panenka syrová. Přestože ji připravoval na plátky, záhadně jedna porce odmítala tepelnou úpravu. Kateřina je z toho znechucená a má důvod ke kritice. Martin ale zaboduje dezertem. Servírovat bude koule. Konečně bude u stolu trochu veselo. 

Živnostník Martin (48) má pořad Prostřeno velmi rád a sleduje ho pravidelně. Pokud by vyhrál, tak by dal každému soutěžícímu 5 000 Kč – zbytek by si užil sám. Připraví si hru. Nabízená jídla si vybral, protože je má rád a chutnají mu. Nejí mořské plody, nesnědl by mušle. Má rád jídla české kuchyně – přesně takové bude víceméně jeho menu. Tvrdí o sobě, že je kliďas, ale tak to nevypadá, když se mu nedaří. 

V pátek představí domov Monika 

Ta nenechá nic náhodě – i úkol týdne, kterým je nádivka, si nacvičí předem. Bude ji zajímavě servírovat.  

Monika (31) vystudovala obor všeobecná sestra na Slezské univerzitě v Opavě. Pracovala jako všeobecná sestra, ale nyní je na rodičovské dovolené. Žije s manželem a mají dvě dcery – Klárku (4 roky) a Adélku (3 roky). Žijí čtvrtým rokem v rodinném domě. Do pořadu se přihlásila sama, a to ze zvědavosti a z touhy vyzkoušet něco nevšedního. Výhru by nejspíš investovala do domu anebo by jela s rodinou na dovolenou. Tvrdí o sobě, že je přátelská a empatická, ráda peče s dcerou a vaření je pro ni rutina. 

Na to, kdo najde pod pokličkou vytouženou výhru, si budete muset počkat do pátku. 

Zdroje článku:
  • press kit TV Prima,
  • autorský text