Těžká váha: Reneé Zellweger odmítla milostné scény s Russellem Crowem

Těžká váha: Reneé Zellweger odmítla milostné scény s Russellem Crowem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příběh vás přenese do 30. let 20. století, kdy Ameriku sužuje Velká hospodářská krize. Ovšem ani ta nezastaví Jamese J. Braddocka, přezdívaného Cinderella, ve splnění si svého snu. Ačkoliv se zdá, že zranění ruky mu nedovolí se vrátit zpět do ringu, on prokáže svou odvahu a odhodlání.

Boxer vyhrává jeden zápas za druhým, což ho dostane až k titulu světového šampióna v boxu. Z obyčejného chlapíka, který měl problém sehnat práci, se tak stává legendární ikona mezi boxery.

Russell Crowe si prošel cvičením s boxerem Waynem Gordonem

Hlavní roli Jamese Braddocka ztvárnil Russell Crowe, ovšem nejdříve byli zvažováni herci Matt Damon, Ben Affleck, Billy Bob Thornton, Clive Owen a Mark Wahlberg. Russell se musel naučit alespoň základním boxerským úderům, v tom mu pomáhal skutečný kanadský boxer Wayne Gordon.

Herec to neměl vůbec jednoduché, mnohdy se ráně do hlavy nevyhnul

Russell Crowe v ringu bojoval se skutečnými profesionálními boxery. Režisér si přál, aby údery vypadaly co nejautentičtěji. A ačkoliv boxeři byli opatrní a své údery zasazovali k Russellovu tělu co nejblíže, tak, aby to vypadalo, že dostal pořádnou ránu, i přesto utrpěl za celou dobu natáčení několik otřesů mozku.

Renée Zellweger odmítla s Russellem natáčet

Russellovu filmovou partnerku hrála Renée Zellweger, která s hercem měla od samého začátku problém. Vadil jí jeho dech a pach, došlo to tak daleko, že si Renée šla promluvit s režisérem o jeho hygieně. Domluvili se, že při intimních scénách použijí dvojníka, který Russella Crowa nahradí.

Čtěte také: Deník Bridget Jonesové (2001): S hlavní herečkou se kvůli přibírání na váze dokonce rozešel její partner

Snímek vzdává hold Jamesi J. Braddockovi

Ve filmu ve vedlejší roli se také objevuje vnučka pravého Jamese J. Braddocka Rosemarie DeWitt - celý film je tak na počest jeho úsilí.

Na film se můžete těšit 31.8. ve 20.00 hodin na televizi Nova Cinema.