Drbárna ze ZOO: Helena Pechová v ZOO Fandu Kolmana neulovila, ale Jitka Sedláčková chlapa už má

Drbárna ze ZOO: Helena Pechová v ZOO Fandu Kolmana neulovila, ale Jitka Sedláčková chlapa už má
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z tajného románku postarší ošetřovatelky Pechové a všeuměla Kolmana si celá ZOO dělala legraci. Nakonec Pechová vzdala čekání na to, že by se snad Fanda sám vyjádřil, a sama mu nabídla společné bydlení.

Největší sexuální loudil po malém váhání nabídku přijal, ale už po prvním dnu zjistil, že soužití s postarší pečující ženou nebude to pravé, co chce. Helena tak mladšího kolegu do svých sítí neulovila. Jinak to má Jitka Sedláčková, která konečně prožívá v životě romantické období.

Jitka Sedláčková sice stále čeká na svou životní roli, ale nijak se nestresuje, že v 62 letech ještě tuto část herecké kariéry nemá splněnou. I tak si život užívá, přestože to občas nemá jednoduché.

Herečka si svou profesi vybrala už jako dítě. Chodila do dramatického kroužku a hrála na klavír. Brala hodiny herectví u uznávaného profesora Ivana Vyskočila.

Velký mediální úspěch jí přinesla role asistentky ve filmu Fotograf a blýskla se i v celé řadě seriálových rolí. Velice sympatická byla jako empatická hostinská v seriálu Polda. Objevila se i v Pustině, V.I.P vraždách, v První republice nebo v oddechovce s nerudným doktorem Martinem.

záběr ze ZOO
záběr ze ZOO | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mezi hereckými kolegy je pověstná svou dobrou náladou, ale nebylo tomu tak vždy. Prožila si hodně těžké období, když jí zemřela maminka, na kterou byla hodně fixovaná. O maminku se bála celý život, protože nikoho jiného neměla. A dlouho se bála, že by jí maminka mohla umřít předčasně a ona by zůstala na světě sama. Nakonec se tak stalo, když matce bylo 66 let, a to ji hodně zasáhlo – nebyla na to připravená.

Své úzkosti začala řešit psychoterapií, protože měla stavy, kdy nebyla schopná normálně fungovat. Těžké stavy prožívala i v období, kdy zjistila, že je těhotná. Hodně se bála porodu. Nakonec všechno dobře dopadlo. Jen se svatbou to nějak neklaplo. Svatbu brala jako zradu své matky, a proto o ní nechtěla ani slyšet. Víc času trávila s matkou než s přítelem, a proto nejspíš partnerský vztah nevyšel.

Na lásku moc nevěřila, ale to se změnilo, když potkala Pavla Töpfera. Nakonec se ani svatbě nebránila, přestože proběhla tajně v zahraničí a chvíli trvalo, než se k životní změně přiznala.

Ve své nové lásce našla také přítele, který má podobné zájmy jako ona. S Pavlem třeba společně objevují po Evropě různorodou gastronomii. Deprese a úzkostné stavy zmizely jako mávnutím kouzelného proutku. Herečka si libovala, že se jí dokonce podařilo shodit pár kilo a začala se cítit mnohem lépe.

Trable, které si v životě prožila, jsou už pryč, stejně jako vzpomínka na boj s rakovinou a na nedůvěru k lékařům, kteří ji ubezpečovali, že je mimo nebezpečí, čemuž ale ona odmítala ještě dlouho věřit.
Zdroje článku: