Monika Bagárová: Začátek kariéry byl tvrdý!

Monika Bagárová: Začátek kariéry byl tvrdý!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Monika Bagárová je úspěšnou zpěvačkou a nyní i šťastnou maminkou. Zviditelnila se v pěvecké soutěži Superstar, ve které deset let od účinkování zasedla v porotě. Začátky kariéry ale neměla vždy lehké.

Když se poprvé objevila na televizních obrazovkách jako mladá začínající zpěvačka, bylo jí pouhých patnáct let. Jak už to tak ale bývá, po skončení talentových soutěží většina účinkujících zapadne. Bagárová na sobě musela tvrdě pracovat, aby se v šoubyznyse prosadila. Jak sama říká, v posledních kolech Superstar dost trpěla. Nebyla na sebe pyšná a její výkony se jí zdály horší a horší. Nicméně diváky i tak zaujala a počty esemesek Moniku posílaly stále do dalších kol.

Bagárová na sobě musela tvrdě pracovat

Po skončení soutěže začala vnímat jistý nezájem o ní jako o zpěvačku, a tak se musela znovu probojovat mezi celebrity, o kterých se mluví. Díky velké píli a touze po kariéře zpěvačky se ale Monice podařilo splnit si sen. Nejprve odcestovala do Ameriky, kde sbírala zkušenosti, aby se pak mohla vrátit do Česka a začít budovat pěveckou kariéru. Dnes je již porotkyní v Superstar a navíc nedávno porodila holčičku Rumiu svému příteli Makhmudovi Muradovi.