Brandon z Beverly Hills 90210 si žije v luxusu. Čím se tento pohledný padesátník živí 20 let po natáčení seriálu?

Brandon z Beverly Hills 90210 si žije v luxusu. Čím se tento pohledný padesátník živí 20 let po natáčení seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal charakterního hezouna Brandona, který byl vrbou i oporou všem ostatním postavám devadesátkového seriálového fenoménu Beverly Hills 90210? Jak dnes žije jeho herecký představitel, a čím si vydělává těžké prachy?

V televizi byl od mala

Těžko byste při pohledu na tohohle chlapa hádali, že už má na kontě pět křížků. A přitom je to tak – ani seriálový klaďas nedokáže zastavit čas. Loni v srpnu oslavil Brandon padesátku! V herecké branži se přitom pohybuje už od mala. Již v osmi letech měl na kontě první film, předtím se objevil v několika reklamních spotech. Narodil se v kanadském Vancouveru, ale po čase se usadil v Americe. Během jeho působení v seriálu o teenagerech z lepší čtvrti se stal dalším členem domácností po celém světě. Tato herecká popularita jeho charakterní role mu vynesla další nabídky.

Závodník i táta od rodiny

Dodnes se objevuje ve filmech. Zaznamenat jste ho mohli například ve snímku Paralelní svět z roku 2007, ale natáčí prakticky pořád. Kromě herectví si ale vydělává i jinou aktivitou. A tou je jeho vášeň pro automobilové závody. Sice se v roce 2002 vážně zranil, když narazil do zdi v rychlosti téměř 300 kilometrů za hodinu, dokázal se ale znovu postavit na nohy a závodit dál. I během tohoto těžkého období mu byla velkou oporou jeho současná manželka, která je vizážistka a blogerka. Mají spolu dceru a syna. Jason Priestley je vzorným otcem a svým dětem se velmi věnuje.

Letos se objeví v nových seriálech Řád a Soukromé očko, loni se představil i v pokračování slavného seriálu, který ale velký úspěch nezaznamenal, a proto bylo natáčení nových dílů pozastaveno. Co se majetku týče, je na tom Brandon rozhodně nejlépe ze všech hlavních postav úspěšného seriálu. Odhad jeho jmění je okolo 17 milionů dolarů.

Jste fanoušky seriálu Beverly Hills 90210? Podívejte se, jak dnes žije Brandonova seriálová sestra Brenda, kterou produkce nechala vyhodit.