Jak dnes žije Brenda z Beverly Hills 90210? Vyhazov ze seriálu, dva rozvody a boj s rakovinou

Jak dnes žije Brenda z Beverly Hills 90210? Vyhazov ze seriálu, dva rozvody a boj s rakovinou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od roku 1990 pravidelně sledovaly miliony diváků po celém světě 10 let televizní seriál o osudech sourozenců Walshových a jejich přátel z bohaté čtvrti Beverly Hills. Jednu z hlavních rolí ztvárnila Shannen Doherty. Jak prožila herečka posledních pětadvacet let? Jako na houpačce!

Shannen Doherty v seriálu hrála Brendu Walshovou, sestru hlavního hrdiny Brandona. V příběhu platí za slušnou holku z chudé Minnesoty, která se snaží za každou cenu zapadnout mezi spolužáky z prominentních rodin. Představitelka Brendy ale taková slušňačka nebyla.

Tvůrci seriálu měli se Shannen problémy neustále. Chodila pozdě na natáčení, zasahovala do scénářů a především se hádala s hereckými kolegy i celým štábem. Proto byla ze seriálu po čtvrté sérii vyhozena. Po letech Doherty ale přiznala, že i přes neshody na natáčení ráda vzpomíná. Stejný osud jí pak čekal v seriálu Čarodějky, ve kterém vydržela tři série. Důvody ukončení spolupráce byly podobné. Hádky a hvězdné manýry.

Nedařilo se jí ani v soukromém životě. Byla třikrát vdaná. První manželství vydrželo půl roku a druhé dokonce jen devět měsíců. Zdá se, že štěstí našla až po boku třetího manžela, fotografa Kurta Isarienka. V roce 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu. Po dlouhé léčbě se zdálo, že Shannen nemoc porazila. Rakovina se ale vrátila. Kvůli touze po herecké kariéře si nikdy nepořídila vlastní rodinu, čehož dnes lituje. V těžkých chvílích ji podporují alespoň herecké kolegyně Salma Blair a Sarah Michelle Gellar.

Lehké to v životě neměla ani představitelka Donny. Tu zase vydědil vlastní otec!