Ulice: Blanka nabízí Jarce svůj vlastní byt

Ulice: Blanka nabízí Jarce svůj vlastní byt
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna v nemocnici naštěstí neskončí, ale podezření na panickou ataku jí rozhodně na klidu nepřidá. Martina se ve 4405. dílu loučí s Pavlem a Máriem, ale do Itálie možná ani neodjede. Blanka se zpočátku baví Evženovým nápadem, ale nakonec sama nabídne Jarce a Adamovi byt.

Kristýnin kolaps nebyl naštěstí nic vážného. Vlastně jak se to vezme. Vyloučilo se, že by Kristýně někdo hodil do pití nějaké drogy. V nemocnici jí udělali všemožná vyšetření, která dopadla také dobře. Co se tedy Kristýně stalo? Lékař v nemocnici měl podezření na panickou ataku, protože všechno ostatní vyloučili. Snad to nebyl jen první z mnoha dalších. 

Blanka dovolila Jarce, aby byli s Adamem u nich doma
Blanka dovolila Jarce, aby byli s Adamem u nich doma, Zdroj: TV Nova 

Blanka nakonec Evženovi řekne, že by odjezd na statek nebyl vůbec špatný nápad a těší se, až bude mít v sobotu po školení a oni budou moct odjet. Evžen před ní nechce mít tajemství, a tak jí prozradí další důvod, proč s ní chtěl odcestovat pryč. Blanka se tomu důvodu nejdříve začne smát, protože si dá souvislosti dohromady. Má dovolit své zdravotní sestřičce, aby přišla k ní domů a prožila intimní chvilky s jejím synem. Když se však později baví s Jarkou v ordinaci, dojde jí, jak Adam s Jarkou touží po vzájemné společnosti a blízkosti. Navrhne jí proto, aby Adama po jejím odjezdu s Evženem navštívila u nich doma. 

Martina se jde rozloučit s Pavlem a Máriem do bistra, protože brzy odjíždí zpět do Itálie. Na rozloučenou si dá ještě obloženou bagetu, kterou si během svého pobytu moc oblíbila. Dá Pavlovi s Máriem ještě takové doporučení, jak by už tak lahodnou bagetu mohli vylepšit, aby byla ještě lahodnější. Mário to bere jako hotovou věc, že přesně takhle ji odteď budou připravovat. Martina však zmíní, že to přece ještě musí schválit Pavlova žena. A Pavel? Ten nad tím vlastně jen tak mávne rukou.

Tak to teď bude mít zase Vendula důvod k žárlení, pokud Pavel takovou změnu bez jejího vědomí a porady s ní schválí. Uchváceni Martinou nejsou jen Pavel s Máriem. V úžas přivede i štamgasty máminy hospody, když na jejich popud a kvůli jejich popichování předvede své kuchařské umění. Martina se potom chlubí fotkami restaurace, ve které pracuje jako šéfkuchařka. A na jedné spatří něco, co by raději nikdy neviděla. Díky náhodě zjistí, že muž, do kterého se zamilovala, má ženu a děti, což Martině jaksi zapomněl říct. 

Jirka si dělá těžkou hlavu kvůli Šimonovi
Jirka si dělá těžkou hlavu kvůli Šimonovi, Zdroj: TV Nova 

Šimon se vrací z lyžařského výcviku a Jirka ho má vyzvednout. Přiveze ho domů a nabízí mu jídlo. Šimon nechce. Jirka si chce promluvit, ale Šimon nemá potřebu. Jirka by se s ním rád bavil jako dříve, ale Šimon na jejich současné komunikaci nic špatného nevidí. Jirka mu vyřizuje vzkaz od mámy, že si má špinavé oblečení vyndat z tašky, ale Šimon to udělá později, až bude chtít a řekne Jirkovi, že odchází pryč. Kdy už tohle dusno přejde?

Večer je u nich Michal, protože kluci trénují na turnaj v online hře a Šimon se dovolí Gábiny, aby u nich Michal mohl přespat. Ačkoliv je Gábina hodně unavená a ráda by měla klid, splní Šimonovi jeho přání. Dokonce v klidu odveze stále ještě plný kufr z Šimonova pokoje a u večeře říká Jirkovi, že z něj ještě musí vyndat oblečení a hodit ho do pračky. Jirka s tím však nesouhlasí, to měl přece udělat Šimon. Gábina však nemá energii to se synem momentálně řešit, a tak to raději sama udělá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text