Na lovu: Kvízová dáma prozradila, jaký má vztah k módě, hudbě a mužské části loveckého kolektivu

Na lovu: Kvízová dáma prozradila, jaký má vztah k módě, hudbě a mužské části loveckého kolektivu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dopady slávy na sobě Dagmar Jandová, známá z televizní soutěže Na lovu jako Kvízová dáma, příliš nepociťuje. Občas ji někdo zastaví na ulici, ale to je vše – alespoň zatím. Když má volnou chvíli, ráda si poslechne nějakou hudbu, od folku až po klasiku. Zato v módě se moc neorientuje.

Dagmar Jandová si doma pouští Pokáče i Mozarta

Dagmar Jandová naskočila do role Kvízové dámy v populárním vědomostním pořadu Na lovu v červnu roku 2021. Od té doby mnohokrát potvrdila své silné i slabé stránky. Už v dřívějších rozhovorech prozradila, že se příliš neorientuje ve sportu a naopak nejvíce si věří v otázkách týkajících se přírody, divadla, literatury nebo české hudby.

Pokud jde o muziku, má ráda právě hlavně tu českou, oblíbila si staré písničky šedesátých let. Ačkoli dává přednost folku a popu, neomezuje se vyloženě na žánry, styly ani letopočet, spíše si vždy zamiluje konkrétní písně. Její srdce si v tomto směru získal např. písničkář Pokáč.
Dagmar Jandová je v jednom kole, a když přijde z práce a potřebuje si trochu odpočinout od natáčení, pouští si různou hudbu, klidně i klasiku. Nepohrdne ani skladbami od Mozarta. Záleží ale zkrátka na momentální náladě, přednost tak mohou dostat třeba i semaforské písničky.

O módu se nezajímá, ale šaty Kvízové dámy se jí líbí

Módní ikonu naproti tomu nemá žádnou, dané téma je totiž pro ni zatím neprobádané. „Já se o módu popravdě moc nezajímám. Nebo není to něco, čím bych žila,“ přiznala v rozhovoru pro dámský magazín Lifee.cz. Elegantní šaty a kostýmky, které pro ni vybírají kostymérky ve studiu, jí ovšem nijak nepříjemné nejsou, naopak je s nimi velmi spokojená. Koneckonců ji do určitých kousků oblečení nikdo nenutí, od začátku navíc bylo jasné, že tam musí být za dámu, tedy slušně a hezky oděná.

U otázky, jak v tom převážně mužském loveckém obsazení v pořadu Na lovu dokáže coby žena vydržet, se rozpovídala trošku víc. „Mně už tam přibyla kolegyně, Viktorie Mertová neboli Belladonna, ale není to s nimi těžké vydržet. Oni jsou to hodní kluci, sympaťáci, strašně milí.“

S Václavem Slabyhoudkem, kolegou z Na lovu
S Václavem Slabyhoudkem, kolegou z Na lovu | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Natáčení s VIP osobnostmi je velká legrace

Jak se rodina vyrovnává se slávou, kterou účast ve známé televizní soutěži Dagmar Jandové přinesla? Podle jejích slov se jich vlastně příliš nedotýká, spíše ji samotnou lidé zastavují na ulici a ptají se, jestli je to skutečně ona. Méně se to pak stává právě v případech, kdy s sebou má nějaký doprovod. Fanoušci se pochopitelně více osmělují, když jde sama.

Vedle klasického pořadu Na lovu nabízí TV Nova i napínavější verzi Superlov, jež by se měla vrátit na obrazovky už letos na jaře, a dále tzv. Hvězdné speciály, kde se v pozicích soutěžících objevují české celebrity. Natáčení právě takových dílů si Dagmar Jandová obzvlášť užívá. „S těmi VIP osobnostmi je to ještě uvolněnější a bývá větší legrace, takže je to fajn, ale normální díly jsou také fajn,“ řekla pro ČK LIVE.

Zdroje článku: