Děsivá proměna půvabné Umy Thurman – spekulace o plastice musela vyvracet i její maskérka!

Děsivá proměna půvabné Umy Thurman – spekulace o plastice musela vyvracet i její maskérka!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Může se zdát, že některé celebrity se vůbec nemění a svůj vzhled snad udržují zázračným elixírem mládí. Zdání ale klame a stáří nakonec dožene všechny. A to platí i v případě Umy Thurman, nelítostné mstitelky z filmu Kill Bill.

První roli získala už v roce 1987, do povědomí široké veřejnosti se ovšem dostala až díky krásné Mie v Tarantinově Pulp Fiction (1994). Srdce nejen Vincenta Vegy, ale i mnoha mužských diváků si tehdy získala černými vlasy s výraznou ofinou, velkýma očima s dívčím a zároveň sexy výrazem a plnými rty. V trháku Kill Bill pak jakoby hrála úplně jiná herečka – delší blond vlasy, tvrdý pohled a místo svůdného make-upu cákance od krve jejích obětí. Za změnou však tehdy nestály plastiky, pouze nový účes a herecký talent, díky kterému potlačila svou křehkost a roli drsné vražedkyně jí tak věřil úplně každý. 

 

Se stárnutím se Uma vyrovnávala velmi dobře a až na vlasové proměny vypadala dlouhá léta stále jako na začátku kariéry. Nicméně poslední roky se spekuluje, že i ona podlehla kouzlu plastických operací. V roce 2015 šokovala radikální změnou vzhledu – byla doslova k nepoznání! Tehdy uvedla, že za novým vzhledem stojí nepovedený make-up. Ačkoliv se pomocí líčidel dá obličej opravdu výrazně proměnit, Umě její tvrzení nikdo neuvěřil – pokud by se dalo tak výrazných změn dosáhnout jen díky make-upu, plastičtí chirurgové by brzy neměli co na práci. Spekulace o plastice se pokusila vyvrátit i Umina maskérka, která tvrdila, že změny dosáhla jen pomocí výraznější tvářenky a stínování obočí. 

 

Aktuálně si je herečka podobná o něco více – možná se i kvůli kritickým reakcím rozhodla některé zásahy zvrátit. Nicméně její tvář stále působí ztuhle, dříve široký úsměv, který lámal mužům srdce, je dnes poněkud křečovitý a velké oči, které byly nedílnou součástí jejího půvabu, nahradily úzké škvírky, které musí maskérka zvětšovat pomocí kouřového líčení. Spolu se změnou vizáže navíc zmizel i její šarm, který oslňoval ještě více, nežli krásný vzhled. Je to škoda – vždyť i stárnout se dá s grácií a zrovna od Umy, která se nikdy nebála objevit na veřejnosti téměř bez make-upu, bychom čekali více! Možná se plastikou snažila vrátit v čase do úspěšného mládí – ačkoliv totiž hrála v mnoha filmech, úspěch, který zažila díky titulní roli ve filmech Kill Bill a Kill Bil vol. 2, již nezopakovala.