Utajený šéf: Proměněného Jiřího v první chvíli nepoznala ani manželka

Utajený šéf: Proměněného Jiřího v první chvíli nepoznala ani manželka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci reality show Utajený šéf se tentokrát podívají do Rýmařova a zavítají na stavbu, kde vzniká montovaná dřevostavba. Šéf Jiří Buchal je perfekcionista a už se těší, až v přestrojení uvidí, zda všechno probíhá tak, jak má.

Drsný šéf Jirka si nalepí kozí bradku a z vyhřátého auta a pohodlné kanceláře půjde na chvíli pracovat rukama. A stavba je místo, kde se člověk může zapotit. V přestrojení chce mezi dělníky zjistit, jak zvýšit zisk firmy. Na jaké nedostatky narazí a s čím bude spokojen odhalí další epizoda, kterou uvede TV Nova ve středu 24. dubna ve 20:20.

Jiří Buchal chce, aby za jeho firmou byla vidět poctivá a kvalitně odvedená práce. Když nastoupil, udělal celou řadu nepopulárních a velmi radikálních změn. Vyhodil celé vedení, protože neodpovídalo jeho představám. Bude zajímavé sledovat, zda i tentokrát budou padat hlavy.

Každá výzva je pro Jiřího příležitostí posunout firmu zase o kousek dál. Když přišla nabídka jít do utajení, neváhal ani minutu.

Ze začátku jsem udělal vítr nahoře a v utajení chci udělat vítr i dole. Věřím, že chyby, které najdu, a rady, které posbírám, nás mohou posunout k úspěchu v západní Evropě,

říká ředitel Jiří Buchal, kterého maskéři a kostyméři promění tak, že ho téměř nepozná ani vlastní rodina.

Zkouška převleku

Kostymérka tentokrát sáhla do módy devadesátých let. Maskérka potom parukou, vousy, obočím a falešným chrupem doladila novou postavu „dělníka Františka“ k dokonalosti. Jiří si chtěl být jistý, že ho na stavbě nepoznají, a tak se rozhodl vyzkoušet si svůj převlek na manželce. Předstíral, že je maskér a ji má nalíčit kvůli natáčení.

Nebyl to převlek, co ho prozradilo. Trochu nešikovně se manželky dotýkal a hrál si s jejími dlouhými vlasy, až jí to přišlo divné a podivína si pěkně zblízka prohlédla. Proměna manžela ji hodně pobavila. Vyplašená byla malá dcerka, která sice poznala tátův hlas, ale už nedokázala pochopit, kdo je ten cizí pán, který na ni mluví známým hlasem.

Na stavbě

První cesta Jiřího v roli Františka vede na kontrolu party, která pracuje na hrubé stavbě. Chce prověřit kvalitu, rychlost a pečlivost svého týmu. První nedostatek, který zjistí, je, že nikdo na stavbě nemá ochrannou helmu. Také se mu nelíbí, že se na pracovišti kouří a nedopalky se válí na podlaze dřevostavby.

Na druhé štaci chce Jiří prověřit informovanost zaměstnanců, jak funguje komunikace mezi kancelářemi a výrobou, zda celý proces nezdržuje špatná příprava dokumentů.

Třetí den půjde na stavbu atypického domu pro náročného zákazníka, kde se neodpouští sebemenší chybička. Zde Jiří zjistí, že je opět pomalejší než jeho kolegové, ale ani není tak zručný. Díky němu nemalé množství sádry padne na odpis. Dokonce je nazván lenochodem.

Jediná ztráta na stavbě jsem byl já,

uzná ředitel Jiří Buchal. Úplně vyřízený šéf svůj poslední den v přestrojení stráví ve výrobní hale, kde chce prověřit práci v logistice.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text