S tebou mě baví svět (1982): Jak žije filmová krasavice Zdena Studenková dnes?

S tebou mě baví svět (1982): Jak žije filmová krasavice Zdena Studenková dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od natočení tohoto filmu uběhla již dlouhá řádka let. Přesto na něj jeho protagonisté s láskou vzpomínají. Jak dnes žije představitelka krásné maminky a zpěvačky Zdena Studenková?

Krásná zpěvačka

Filmová Gábina, maminka malého Pepína a zpěvačka, která byla filmovou manželkou Pavla Nového – to je Zdenka Studenková. Až ji ve filmu uvidíte při písni Sladké mámení, jak se kroutí jako žížala na velmi netradiční choreografii, vzpomeňte si, že právě tento taneček vymyslela sama. Choreografie se natolik ujala, že jej převzala pro vystoupení i interpretka písně, Helena Vondráčková. A kdo že to hraje s Gábi v kapele? Na kytaru velmi svérázný zpěvák Pepa Nos a na bicí Michal Nesvadba, který je dětskému divákovi dnes znám jako Michal z Kouzelné školky. To je ale směsice, že?

Úspěšná herečka

Jedna z nejpopulárnějších slovenských hereček se narodila roku 1954 v Bratislavě. Její otec byl politický vězeň a Zdena vyrůstala ve velmi skromných poměrech. Z posměchu spolužáků a učitelů kvůli svému otci se nenechala zničit, ale naopak ji to posílilo a rozhodla se všem dokázat, že má vyšší hodnotu, než si její okolí myslí. Vystudovala fotografii a později i vysokou školu v oblasti herectví. Začala působit v činohře Slovenského Národního divadla a ve dvaceti letech poprvé hrála ve filmu. Dnes je považována za jednu z nejoblíbenějších slovenských hereček.

Pečuje o sebe

Když se podíváte na současné fotografie Zdenky, musíte uznat, že je to kočka. Vypadat v 66 letech takto úchvatně ale samozřejmě nejde jen pomocí péče sama o sebe. Herečka se netají tím, že si občas vypomůže na klinice estetické medicíny. Chce vypadat dobře nejen na plátnech kin a na divadelním pódiu, ale jelikož má o 17 let mladšího partnera, snaží se být i pro něj krásná.

V současné době ji můžete vidět například v televizním seriálu Pán profesor.