Survivor Česko & Slovensko: Lovci ztrácejí trpělivost s Jackem a u Titánů odpadla Ornella. Chybět nikomu nebude

Survivor Česko & Slovensko: Lovci ztrácejí trpělivost s Jackem a u Titánů odpadla Ornella. Chybět nikomu nebude
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kmeny stále řeší poslední kmenovou radu. U Titánů asi nikdo nepochopil, co to vlastně Yenifer organizovala a pomalu jim začíná docházet, že zbavit se skromné a v soutěžích úspěšné Katky nebyl nejlepší tah.

Nikdo však blíž nepátrá po tom, jak vlastně všechny dohody probíhaly, a tak Yenifer je za silnou hráčku, která si dělá, co chce a Martin Carev je intrikán, který prý v noci přemlouval lidi, aby napsali na kmenovce Mikýře. Pokyn psát Mikýře měl Carev od Yenifer a žádné další info nedostal, to ale nikdo neví. Mezi Titány není nejlepší nálada.

Když se Radek zmínil, že Katky je škoda, nelíbilo se to Ornelle, která chudinka musela na ostrově trpět, když tam ještě Katka nebyla! (To myslela asi ten tropický déšť, který tam trval celých osm hodin po příjezdu soutěžících.) Denisa se ještě nesrovnala s chováním Yenifer, která ji pár hodin před kmenovou radou ubezpečila, že spolu půjdou do finále. Jak vyplynulo, Yenifer každému lže, jen to nějak nikomu nevadí. To je trochu divné, protože ani v soubojích se moc dobře nepředvádí. Mikýř se pozastavil nad podivným chováním Ornelly, která fňuká, že chce domů, ale tvrdí, že chce hrát. Nějak se děvče nemůže rozhodnout.

Ani Lovci nechápou, proč kmen, který neustále prohrává, vyřadil nejsilnější ženu, ale pro ně je to výhoda, tak si nestěžují.  

Další vývoj dění

V dnešní epizodě kmeny absolvovaly dva souboje o odměnu a čekal je návrat do kempů, které musely kvůli tropické bouři opustit.

Kmeny absolvují další souboj o odměnu v podobě sušenek a termosek s kávou a čajem. V souboji vítězí opět Lovci a na Titánech je znát značné zklamání z další prohry. Termosky s čajem a kávou Jack nějak poplete, takže při nalévání smíchá oba nápoje dohromady, a přestože mu nikdo věc nevyčítá, Jack má pocit, že všichni číhají jen na jeho chyby. Už i Rachel, která byla jediná, kdo ho snesl, se od něj odvrátila, protože je arogantní a vztahovačný. Kluci si už z šestačtyřicetiletého manažéra otevřeně dělají legraci. Do všeho se hrne a nic nepředvádí.

U Titánů se Denisa svěřila Martinovi, že nečekala od Yenifer kudlu do zad a se slzami v očích řekla, že je pro ni teď těžké začít lidem znovu věřit. O herní strategii už se s nikým bavit nechce a cítí tíživou atmosféru. Kromě Martina se jí nikdo není schopný podívat do oči, a to na ni doléhá.

Pátrání po imunitách

Ivana našla u Titánů nápovědu ke skryté imunitě a svěřila se se svým nálezem ostatním. Tajenku, jejíž vyluštění představuje návod k nalezení symbolu skryté imunity, ale chtěla řešit pouze s Mikýřem. Následně nápovědu dostali i Márty, Pirát a Sebastian. Když polovinu imunity našel Mikýř, dal ji Ivaně. Ta chvíli tápala, co si počne s polovinou imunity, ale Pirát šel s pravdou ven, a tak si Ivana, Mikýř, Pirát, Márty a Sebastián oddechli, že mají obě půlky ve své alianci a když bude třeba, někdo z nich se může zachránit.

 U Lovců se podaří nalézt tajenku skrývající nápovědu Bandurkovi, který ji nakonec rozluštil sám, ale polovina imunity je ještě skrytá.

Před druhým soubojem Ornella zmizela k lékaři. Měla pocit, že v noci omdlela. Kmen Titánů to nijak neoslabilo, stejně se s ní v soutěžích moc nepočítalo. Možná kdyby tušila, že její kmen konečně uspěje a získá odměnu v podobě sendvičů a chipsů, tak by si to s odjezdem rozmyslela. Konečně se tedy hladové celebritky také pěkně najedly.

U Lovců pokračuje tažení proti Jackovi, který se v souboji nechal porazit od čtyřicetikilové Ivany a už i Jana se nechala slyšet, že tak to dál nejde a nemůže se pořád hlásit na disciplíny, které nezvládá. Ostatní mužské osazenstvo řešilo, že Jack se chlubil vojenskou školou a výcvikem, a nakonec nezvládne proběhnout jeden parkur a vymlouvá se na natažený sval. Kritizovaný hráč se opět cítí dotčený. Všichni na něm vidí jen chyby! Tím, že k sobě nedokáže být alespoň občas sebekritický, si pod sebou úspěšně podřezává větev.

Zdroje článku: