Dnes v Ulici: Soňa už neskryje svou pravou tvář a Eva Lucce nedá pokoj

Dnes v Ulici: Soňa už neskryje svou pravou tvář a Eva Lucce nedá pokoj
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po tom, co prasklo, že je Soňa mrcha, to vypadalo, že bude pro Magdu opravdu těžkým oříškem. Teď to ale vypadá, že se Čechová odrovná úplně sama. Ano, pokud bude Prokopovi dělat žárlivé scény. Otravná je i Eva, která Lucku dál dusí s prodejem svých doplňků.

Soňa nechápe, co má Magda s Prokopovým tátou

Soňa se chová uzurpátorsky. A čím více tlačí na pilu, tím více se jí nedaří. Sice ještě pouští hrůzu, diváci však už teď mohou dobře tušit, že je otázkou času, kdy jí začne hořet židle pod zadkem. Například dnes bude strkat nos do soukromých věcí Prokopa. Má za to, že když ona Magdu nemusí, nebude se s ní bavit ani Prokop. Jenže ten Magdu poznal mnohem dříve než Soňu. Soňu rozhodil rozhovor Magdy a Prokopa v kabinetu. Podle něj se dovtípila, že má Magda pořád blízko k jeho otci. Ten ji dle všeho zbožňuje. A dokonce si s ním Magda domlouvá schůzku! To je něco, co Soňa nemůže pochopit, a tak vyzvídá u Ireny. Podle té je celkem normální, že se Magda s Prokopovým tátou pořád vídá. Ještě štěstí, že jí nevyzradila, že kdysi byla ona sama s Magdou na nože a také v tom sehrál roli Prokop. Pamatujete, jak si na něj Irena dělala zálusk? To by to chytla. Jak se totiž ukázalo, Prokop je absolutně nepoužitelný pro zakládání rodiny.

Otíkovi se nezdá Erikovo chování

Teď je jen otázkou času, co doběhne Soňu dříve. Její nefér chování ke kolegům, nebo její neposlušný syn, ke kterému si přes pracovní nasazení a svou ambicióznost nejspíš nenašla cestu? Otík na školních chodbách cítí malér. Kdyby u Erika objevil podnapilost, udělalo by mu to vzhledem k Čechové velkou radost. Možná ale úplně postačí, když se k Prokopovi bude Soňa chovat jako stíhačka. Za to, že Magdě přivezl skříňku, i za to, že ji pozval ke svému tátovi, to od ní pěkně schytal. Jenže zatímco první taková scéna mu lichotila, teď už Soňa přestřelila. Prokop se u ní najednou cítil jako v manželství a rovnou jí řekl, že si má své scény nechat na doma pro manžela.

Diváci nechápou, proč Lucka s prodejem neskoncuje

Kdo je aktuálně nejotravnější postavou v Ulici? Zaručeně Eva. Ta se rozhodla, že udělá kariéru coby obchodnice s doplňky, a je jí úplně jedno, že tím zcela otráví život někomu jinému. Lucka, která se chytila do jejích sítí, se z nich sama nedokáže vymanit. A nepomáhá jí v tom ani Franta. Ten, místo aby Evě řekl, ať Lucku neotravuje, Lucku dál povzbuzuje, aby doplňky nabízela. Jenže Lucce už je to nepříjemné. Co je však nepochopitelné, je to, že Evě doplňky stravy nehodí na hlavu. Eva sama by se měla snažit prodávat, ne do toho lanařit ostatní. Takhle kariéru opravdu neudělá. Místo toho otráví své široké okolí. Na druhou stranu je Eva pro Lucku dobrou záminkou, aby viděla Frantu. Toho totiž tajně miluje, jenže on se nechytá.

Zdroj článku:
  • Autorský text