Diskuze

Dnes v Ulici: Soňa už neskryje svou pravou tvář a Eva Lucce nedá pokoj

Po tom, co prasklo, že je Soňa mrcha, to vypadalo, že bude pro Magdu opravdu těžkým oříškem. Teď to ale vypadá, že se Čechová odrovná úplně sama. Ano, pokud bude Prokopovi dělat žárlivé scény. Otravná je i Eva, která Lucku dál dusí s prodejem svých doplňků.
Zpět na celý článek

Po tom, co prasklo, že je Soňa mrcha, to vypadalo, že bude pro Magdu opravdu těžkým oříškem. Teď to ale vypadá, že se Čechová odrovná úplně sama. Ano, pokud bude Prokopovi dělat žárlivé scény. Otravná je i Eva, která Lucku dál dusí s prodejem svých doplňků.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Od Jamese Bonda po Terminátora. Prokažte své filmové znalosti v kvízu plném slavných postav a jejich představitelů
22.03.2025

Od Jamese Bonda po Terminátora. Prokažte své filmové znalosti v kvízu plném slavných postav a jejich představitelů

Filmové postavy se často stávají nesmrtelnými ikonami. Ale jak dobře znáte herce, kteří je ztvárnili? Připravili jsme pro vás zajímavý článek s...

Jak dnes žije kráska s očima jako pomněnky: Zažila opravdovou hereckou slávu a na výchovu syna zůstala sama
17.04.2025

Jak dnes žije kráska s očima jako pomněnky: Zažila opravdovou hereckou slávu a na výchovu syna zůstala sama

Pokud jste poznali podle fotky herečku, pravděpodobně patříte k divákům, kteří se před lety nechali zlákat ke sledování seriálu Gilmorova děvčata....

KVÍZ: Na lovu – Kvízová dáma není dravý typ a občas chybuje. Snad se to nestane i vám
13.04.2025

KVÍZ: Na lovu – Kvízová dáma není dravý typ a občas chybuje. Snad se to nestane i vám

Vždy usměvavá a dobře naladěná Dagmar Jandová si snadno získala srdce diváků jako lovkyně Kvízová dáma. Tu a tam se dopouští chybiček, a tak jsme...

Březen v ZOO přináší zvraty: Richarda dostihne karma, zatímco Vojta je zmatený z otcova randění
02.03.2025

Březen v ZOO přináší zvraty: Richarda dostihne karma, zatímco Vojta je zmatený z otcova randění

V zoo se ztrácejí vzácná hadí vejce kobříka kapského. Na první pohled to vypadá, že o tom Alex možná ví něco, co tají, protože jeho nepřítomnost v...

KVÍZ: Superlov – Kalkulátor někdy předbíhá sám sebe. Změřte síly nejen s ním v našem kvízu
16.02.2025

KVÍZ: Superlov – Kalkulátor někdy předbíhá sám sebe. Změřte síly nejen s ním v našem kvízu

Nová řada Superlovu už je na dohled, lovci se těší a zároveň bojují s nervozitou. Ve Snídani prozradil Kalkulátor jistá úskalí toho, když se...

Zítra v ZOO: Karolína posílá poslíčka za tchyní – masochismus, nebo strategie
01.05.2025

Zítra v ZOO: Karolína posílá poslíčka za tchyní – masochismus, nebo strategie

Daniel asi přišel na to, jaké potěšení mu může poskytnout přítelkyně. A co teprve, když přítelkyně umí i vařit! To potom maminka konečně začíná...

Seriál Děcko: Jednička ve sledovanosti a kritikami zasypaný úvodní díl
20.01.2025

Seriál Děcko: Jednička ve sledovanosti a kritikami zasypaný úvodní díl

Téma, které seriál přinesl, je kontroverzní samo o sobě a poněkud hektické a často nesmyslné chování hlavních postav a zbytečně rozmělněné dějové...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Nekonečný příběh plný nebezpečí: Átrej při natáčení málem umřel. Dnes má tetovací salon a učí střelbu
08.02.2025

Nekonečný příběh plný nebezpečí: Átrej při natáčení málem umřel. Dnes má tetovací salon a učí střelbu

Fantasy našeho dětství, Nekonečný příběh, provázela při natáčení řada komplikací, na které doplácel i představitel Átreje, Noah Hathaway....

Ulice: Soňa načapá Dvořákovy s cigaretami. Udělá z toho obří kauzu a smlsne si i na Magdě
03.02.2025

Ulice: Soňa načapá Dvořákovy s cigaretami. Udělá z toho obří kauzu a smlsne si i na Magdě

Neopatrný Matěj zase provokuje, tentokrát i s Markem. Není od nich zrovna chytré, že kouří poblíž školní budovy, kde je může kdykoli nachytat paní...

Diskutujte

Nejnovější diskutované