Diskuze
Dnes v Ulici: Soňa už neskryje svou pravou tvář a Eva Lucce nedá pokoj
Dnes v Ulici: Soňa už neskryje svou pravou tvář a Eva Lucce nedá pokoj
Možná jste zmeškali
Od Jamese Bonda po Terminátora. Prokažte své filmové znalosti v kvízu plném slavných postav a jejich představitelů
Filmové postavy se často stávají nesmrtelnými ikonami. Ale jak dobře znáte herce, kteří je ztvárnili? Připravili jsme pro vás zajímavý článek s...
Jak dnes žije kráska s očima jako pomněnky: Zažila opravdovou hereckou slávu a na výchovu syna zůstala sama
Pokud jste poznali podle fotky herečku, pravděpodobně patříte k divákům, kteří se před lety nechali zlákat ke sledování seriálu Gilmorova děvčata....
KVÍZ: Na lovu – Kvízová dáma není dravý typ a občas chybuje. Snad se to nestane i vám
Vždy usměvavá a dobře naladěná Dagmar Jandová si snadno získala srdce diváků jako lovkyně Kvízová dáma. Tu a tam se dopouští chybiček, a tak jsme...
Březen v ZOO přináší zvraty: Richarda dostihne karma, zatímco Vojta je zmatený z otcova randění
V zoo se ztrácejí vzácná hadí vejce kobříka kapského. Na první pohled to vypadá, že o tom Alex možná ví něco, co tají, protože jeho nepřítomnost v...
KVÍZ: Superlov – Kalkulátor někdy předbíhá sám sebe. Změřte síly nejen s ním v našem kvízu
Nová řada Superlovu už je na dohled, lovci se těší a zároveň bojují s nervozitou. Ve Snídani prozradil Kalkulátor jistá úskalí toho, když se...
Zítra v ZOO: Karolína posílá poslíčka za tchyní – masochismus, nebo strategie
Daniel asi přišel na to, jaké potěšení mu může poskytnout přítelkyně. A co teprve, když přítelkyně umí i vařit! To potom maminka konečně začíná...
Seriál Děcko: Jednička ve sledovanosti a kritikami zasypaný úvodní díl
Téma, které seriál přinesl, je kontroverzní samo o sobě a poněkud hektické a často nesmyslné chování hlavních postav a zbytečně rozmělněné dějové...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Nekonečný příběh plný nebezpečí: Átrej při natáčení málem umřel. Dnes má tetovací salon a učí střelbu
Fantasy našeho dětství, Nekonečný příběh, provázela při natáčení řada komplikací, na které doplácel i představitel Átreje, Noah Hathaway....
Ulice: Soňa načapá Dvořákovy s cigaretami. Udělá z toho obří kauzu a smlsne si i na Magdě
Neopatrný Matěj zase provokuje, tentokrát i s Markem. Není od nich zrovna chytré, že kouří poblíž školní budovy, kde je může kdykoli nachytat paní...
Diskutujte
- KVÍZ: Jak dobře znáte napínavé scény z Četnických humoresek? 10 otázek, na které jen málokdo odpoví správně
- Čtyři z tanku a pes: Demoralizující propaganda, nebo povedený seriál plný humoru, napětí i milostných příběhů
- Drbárna ze ZOO: Už to vypadalo, že to nemůže být horší, ale nakonec je. Sid a Márty už musí odradit i skalní fanoušky
- Televizní hlasatelé: Zdena Vařechová to se svou angažovaností přeháněla, její kariéra skončila ještě před sametovou revolucí
- KVÍZ: Poznáte nejen české komedie podle jedné věty? Zvládnete správně všech 10 otázek jako skutečný odborník?
- Toulky pohádkou s extra těžkým kvízem: Zavzpomínejte na známé kreslené pohádkové postavy
- Prostřeno Speciál: Svalnatí a drsní bojovníci MMA odhalí, jak se umí poprat s vařečkou
- Flashdance: Inspirace pro natočení kasovního trháku může přijít i během návštěvy strip baru
- Nenávidí ho všichni fanoušci seriálu Zlatá labuť. O své roli promluvil Ladislav Hampl
- V páteční Ulici se Klímovi budou bát brzkého vnoučete a Eva zkusí vytáhnout peníze ze štamgastů
Nejnovější diskutované
- Slavný seriál MASH mohl skončit hned po 1. řadě a diváci by přišli o legendu
- Striptérka z Farmy přesvědčivě ovládla první duel a poslala domů kováře
- Kvíz: Vítejte na Farmě - prověřte své znalosti o kultovní reality show
- Drsný film na sobotní večer je elegantním sólem Daniela Craiga
- Do kin vstupuje queer horor, z něhož vás bude mrazit. Sbírá samou chválu
- Celebritami se narodily nebo se dobře vdaly. Která z žen v britské královské rodině si získala v módě nadčasovou přitažlivost?
- Jejím partnerem byl Jan Potměšil i syn Miloše Formana. Víte, o kom je řeč?
- Ulice: Fanoušci oplakávají ústřední postavu, odpůrci nešetří urážkami
- Zítra odpoledne v TV: Československá odpověď na špionážní thrillery Západu
- Zítra v Ulici: V posledním díle se bude ošetřovat krvavé zranění a zmizí dítě