Kam se poděly ženy z Dallasu: Pamela pohádkově zbohatla, Sue Ellen nestárne

Kam se poděly ženy z Dallasu: Pamela pohádkově zbohatla, Sue Ellen nestárne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odstrkovaná Pamela, alkoholička Sue Ellen a rebelka Lucy. Tyto tři ženské stálice nekonečného seriálu Dallas svého času bavily i dráždily houfy diváků různých generací. Dnes jsou z nich už babičky, ale o svůj vzhled dbát nepřestaly. Kde je jim konec?

Představitelka Sue Ellen Ewingové Linda Gray oslaví v září už 80. narozeniny a je babičkou dvou kluků, na jejím vzhledu byste to ale nepoznali. U filmu se jako herečka udržela dodnes, ještě v roce 2015 jste ji mohli vidět v romantické komedii Dokonalé protiklady. Kromě toho vede vlastní produkční společnost a zastává pozici vyslankyně dobré vůle OSN v Nikaragui a Indii. Není divu, že nemá čas zestárnout. 

Seriálovou manželku Bobbyho Ewinga Pamelu v Dallasu ztvárnila herečka Victoria Principal, která letos v lednu oslavila sedmdesátku. V osobním životě ji nepotkalo zrovna štěstí, dvakrát se provdala, dvakrát rozvedla a zůstala bezdětná. Zato se jí dařilo na poli podnikání: už v 90. letech minulého století založila úspěšnou kosmetickou firmu Principal Secret Skincare a od té doby vydělává 100 milionů dolarů ročně. Ze světa filmu a televize se zcela stáhla a věnuje se charitě.

Blondýna Charlene Tilton (61) v sobě dodnes nezapře jiskru, kterou jsme znali u Lucy Ewingové. Společnost jí dělají přátelé, knihy a dcera s vnukem. Ačkoli sem tam dostane nějakou tu menší roli, herectví už pro ni není na prvním místě. Neustále se vzdělává, medituje a angažuje se v organizaci pomáhající lidem trpícím autismem.