Dnes v Ulici: Vztahy kolem zástupkyně Čechové se vyhrocují a Jirka čelí večeři se svým tátou

Dnes v Ulici: Vztahy kolem zástupkyně Čechové se vyhrocují a Jirka čelí večeři se svým tátou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na škole, na které donedávna byla ředitelkou Magda, to začíná vřít. Magda sama si na své oblíbené pracoviště nasadila zmiji. Kdo měl ale čekat, že se ze Soni vyklube taková mrcha? Noční můru zažívá i Jirka, který společně s žádostí o ruku probudil i dvacet let spící vztah se svým tátou.

O patologické povaze Soni svědčí vztah s jejím synem

Některému divákovi by snad i mohlo být líto, čím vším Soňa Čechová prochází. Vždyť ji zradil manžel a podvádí ji! Na druhou stranu a s pohledem do Sonina nitra nelze čekat, že s takovou furií vůbec někdo vydrží. Jestli se doma chovala jako ve škole, tedy jako generál, který všechno ví a dělat se to bude podle něj, není divu, že zůstala na ocet. O její patologické povaze svědčí i to, jak vychází, respektive nevychází se svým synem. I jemu totiž nevybíravě zasáhla do života. Přemístila jej na svou školu, aby jej měla pod dohledem. A který teenager si přeje, aby měl svého rodiče v pozici zástupce ředitele školy neustále za zadkem? Vždyť už se to všude rozkřiklo a první šťouralové si ho začínají dobírat. Naštěstí je mezi nimi i Šimon, který se Erika snad i maličko zastane.

Magda vmete pravdu Prokopovi do očí

Magda je z celé situace jako na větvi. Ještě donedávna měla pocit, že se jí daří Prokopovi se přiblížit. Jenže celé je to nakonec jinak – ztrácí ho. Prokop ji znovu podrazil. Opět to udělal bez mrknutí oka. To jen ona má pocit, že jsou si souzeni a mohou si být blízcí. Za koho vlastně Prokop Magdu má? Odtáhne ji od oltáře, pak s ní nechce sdílet společný byt a nakonec do postele vleze její úhlavní nepřítelkyni. A že Magda je jinak přátelský typ, o tom ví diváci své. Nejvíce na tom Magdu mrzí fakt, že kdyby se pikantnosti nedozvěděla přímo od Soni, klidně by jí Prokop lhal do očí. Prokop tohle nečekal a právem se za to na Soňu naštve. Ta je ve svých lžích a kličkách natolik zběhlá, že ho okamžitě uchlácholí. Vždyť to udělala s tím nejlepším úmyslem.

Milena chystá společnou večeři, ale Jirka s Gábinou o tom nemají ani tušení

Po tom, co jí máma provedla, je Gábina ráda, že ji Jirka neopustil a jeho nečekanou žádost o ruku nezrušil. Místo toho, aby Milena teď sklopila uši a šoupala nohama, znovu vystrkuje růžky. Iniciuje rodinnou večeři se soudcem. Když tohle Gábina slyší, má pocit, že bude mít infarkt. Tak s tímhle Jirka určitě nebude souhlasit. Milena chvíli hraje na city a pak uzná, že nejvhodnější bude, když si s Jirkou promluví sama. Chudák Jirka. Ten doposud moc lidí kolem sebe nepotřeboval. Stačila mu Gábina, její Šimon a Karla v práci. Jenže s Gábinou si bere i její matku, která vydá za celé zástupy otravných lidí. Jirka nakonec s večeří souhlasí až příliš jednoduše. Gábinu i Milenu to překvapí. Jednoduché to však Jirka nemá. Ale co už s tím? Je potřeba se k tomu postavit čelem. Je potřeba to vyřešit stejně jako další případ v práci.

Zdroj článku:
  • Autorský text