Hollywoodští herci nesmí pracovat na filmu o pandemii! Neuvěříte proč

Hollywoodští herci nesmí pracovat na filmu o pandemii! Neuvěříte proč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový snímek, který produkuje Michael Bay, se setkal s nepříjemnou situací. Herci, kteří v něm měli hrát, dostali stopku. Proč je herecký odbor nechce pustit na plac?

Nový projekt

Patříte mezi milovníky filmů Mizerové, Skála, Pearl Harbor, Armageddon nebo Transformers? V tom případě jste jistě zaznamenali, že jejich režisérem byl právě Michael Bay. Člověk, který si libuje v dlouhých scénách dramatizujících děj, patří mezi nejslavnější filmaře současnosti. A nyní se v roli producenta představil při přípravě nového snímku Songbird. Natáčení má ale velmi vážné potíže. Co se děje?

Dostali zákaz

Všichni hollywoodští herci, kteří by se chtěli podílet na právě vznikajícím snímku o světové pandemii, jenž bývá stylem srovnáván s Cloverfieldem, dostali stopku. Herecký odbor SAG-AFTRA, což zastupuje celý název The Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists, vydal jasné prohlášení.

Důvod je naprosto prozaický: tvůrci filmu totiž podle odboru neposkytli vyčerpávající popis opatření, které budou chránit herce i celý štáb před reálnou nákazou, jež v Americe právě probíhá ve velkém měřítku. Podle odborové organizace chybí některé velmi důležité dokumenty, které je třeba dodat. Pokud by herci i přes to do filmu šli, hrozí jim dokonce disciplinární řízení.

Nezbývá než doufat, že produkce Michaela Baye urychleně dodá potřebná lejstra, a filmování pod režisérskou taktovkou Adama Masona bude moci brzy začít.