Drbárna ze ZOO: Izy už si vzala na pomoc i čarodějku, ale mimčo stále nikde

Drbárna ze ZOO: Izy už si vzala na pomoc i čarodějku, ale mimčo stále nikde
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr odkládá před odjezdem do Brna děti u Viky a otrávená Ester dává jasně najevo, jak ji Ben se Sofií otravují život. Ani se neumí rozloučit a už nutí Petra odejít, aby od nich měla klid. Charlie se zatím z bytu nikam nechystá, takže to vypadá, že Viky bude mít milé sousedy dál.

Celá ZOO musí bojovat s chřipkovým obdobím a zaměstnanci odpadají jeden za druhým. Už i Bob musel zůstat v posteli, přestože se tomu bránil. Manželka měla volno a on by raději trpěl v práci než s ní doma. Nakonec mu však nic jiného nezbylo. Adam ho doslova z práce vyhnal.

Adam v bezvědomí

To však netušil, že další den na tom bude mnohem hůř než Bob. Bezvládné Adamovo tělo na podlaze – takový se naskytl pohled Sid, když šla navštívit do pavilonu plazů Adama. Záchranka ho odvezla do nemocnice, ale Sid se stále nedozvěděla, co jejímu miláčkovi je.

Albert randí

Albert a nová veterinářka Tamara si na poradě tak intenzivně vyměňovali pohledy, že to Anežce neušlo. Chtěla by svou mladší kolegyni před Albertem varovat, ale Tamara zájem o Alberta nepřizná.

Dvojice se ještě jednou sejde na večeři v restauraci, ale Tamara opakovaně Alberta vidí, jak sleduje Kristýnu, a nechce být jen náhradnicí, která by mu možná pomohla zapomenout na zlomené srdce. Další rande tak odmítá, přestože ji Albert ujišťuje, že ji za převoznici rozhodně nepovažuje. Tak snad Albert vytrvá, protože s Tamarou by mohl vytvořit hezký pár, a nakonec i Polákové se líbila, když Albertovi domluvila první rande naslepo.

Trápení těhulky

Izabela už dítě přenáší, je nervózní a protivná. Tereza už z ní šílí, ale v porodnici, kam se každý den nahrne, ji prostě ještě nechtějí. Holky se v baru potkávají se zkušenou matkou Marikou, která Izy radí pít lněný olej. Je to podle ní zaručená babská rada, která porod přivolá. Izy však neodhadne množství a olej jí sice vyvolá určité problémy, nejde však o porodní kontrakce.

Marika to nemíní vzdát a přivede za budoucí rodičkou „bílou čarodějku“. Ta má údajně už s podobným problémem zkušenosti a několika ženám pomohla porod uspíšit. U Izy však takové štěstí neměla. Dítě prostě ještě na svět nechce.

Něco je cítit ve vzduchu

V domácnosti už si Ilonka z Charlieho a Dominiky dělá legraci. Je evidentní, že ti dva kolem sebe krouží, ale ani jeden z nich nemá odvahu vrátit se k okamžiku, kdy se políbili. Atmosféra v bytě je tak poněkud napjatá.

Dominika si stěžuje Markétě, ale ta jí tvrdí, že Charlie si „randění zablokoval“ a nemá u něj šanci. Nechce se zase zklamat, jako to prožil s Katkou, která mu ještě pořád dětinsky odmítá brát telefony.

Charlie má také potřebu něco ke vztahu říct, ale neobrátí se na Dominiku. Jde na pivko s Břéťou a podle toho, v jakém stavu přijde domů, to byla asi dlouhá a náročná debata.

Dominika mu hbitě zkontroluje telefon, ale když vidí, že často volá Katce, asi si to vyloží po svém. Ilonka se jí sice zeptala, zda ho chce „klofnout“, ale Dominika předstírá, že na něco takového vůbec nepomyslela. To všímavou hospodyňku docela pobaví.

Zdroje článku: