Kam se poděli sousedé Jefferson a Marcy ze seriálu Ženatý se závazky

Kam se poděli sousedé Jefferson a Marcy ze seriálu Ženatý se závazky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jejich manželství vzniklo po velkém flámu a z této kocoviny už se neprobudili. Zatímco dominantní a panovačná feministka Marcy si neplánované manželství užívá a její sebevědomí jen roste, vypočítavý a líný narcista Jefferson jen těží z manželčiných financí. Co dnes dělají představitelé snobských sousedů?

Jefferson D´Arcy

Ted McGinley se narodil v Kalifornii a vyrostl na pláži. Věnoval se surfingu, vodnímu pólu a pracoval jako plavčík. K herectví se dostal přes modeling. Na počátku své kariéry si zahrál v seriálu Dynastie. V sitcomu Ženatý se závazky začal hrát od páté série. McGinley získal ocenění za záchranu seriálu, protože jeho sledovanost se od příchodu Jeffersona značně zvýšila.

Od roku 2003 hrál tři roky v komediálním seriálu Hope & Faith. Zkusil štěstí v taneční soutěži Dancing with the stars, ale se svou taneční partnerkou Innou Brayerovou neuspěl. McGinley se oženil s herečkou Gigi Riceovou a mají spolu dva syny. 

Marcy Rhoades D´Arcy 

Amanda Bearse se narodila na Floridě a vystudovala herectví a režii. O role neměla nouzi, zahrála si v několika seriálech i filmech a vystupovala především v televizních projektech. Konkurz pro seriál Ženatý se závazky ji změnil kariéru a na dlouhá léta ji uvrhl do škatulky Marcy.

Bearseová se snažila lidem ukázat i svou druhou stránku a začala se více věnovat režii. Nejprve začala režírovat některé díly seriálu Ženatý se závazky, ale postupně měla více režijních příležitostí i v jiných seriálech. Podílela se na seriálových projektech Veroničiny svůdnosti, Jesse, Dharma & Greg, Sabrina - mladá čarodějnice nebo Deník zasloužilé matky. Už v roli Marcy narážela na svou sexuální orientaci, kdy Al Bunda naznačuje, že Marcy je kluk a její muž Jefferson homosexuál.

Amanda Bearseová se v roce 1993 jako jedna z prvních hereček otevřeně přiznala k lesbické orientaci. Od té doby se angažuje v hnutí za práva homosexuálu a natáčí filmy na toto téma. Žije v Atlantě ve státu Georgia s adoptovanou dcerou Zoe a se svou partnerkou provozuje kavárnu.