Otevřené přiznání Bagárové o mateřství: všechno je jinak!

Otevřené přiznání Bagárové o mateřství: všechno je jinak!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čerstvá maminka Monika Bagárová přiznává, že dělala frajerku, ale tvrdá realita mateřství ji zaskočila. Přesto plánuje druhé dítě! Fanouškům vzkazuje: „Počkejte si na mě!“

Je to teprve pár týdnů, co se stala maminkou. Na sociálních sítích se chlubí idylickými fotkami s dcerkou Rumiou, nebojí se ale promluvit i o realitě své nové životní role: „Je to obrovská změna života, krásná změna života, ale občas je to prostě mega náročný a já jsem vděčná za svoji rodinu, lásku a přátele, kteří nám pomáhají a jsou stále na blízku,“ přiznává mladá maminka. 

„Obdivuji všechny maminky a hlavně ty, které to zvládají bez jakékoliv pomoci nebo mají miminka rovnou dvě a více. Tak já jen, že i my jsme na začátku, i my máme noci, kdy nespíme a pláčeme a i já mám kruhy pod očima a jsem unavená. Tak všem maminkám a budoucím maminkám hodně sil, trpělivosti a zdravíčka, to je to nejdůležitější. Jsme v tom spolu,“ popisuje problémy, které zná určitě každý rodič.

Přesto se nebrání dalšímu dítěti. Když se jí fanoušek na Instagramu zeptal, zdali plánuje pořídit malé Rumii sourozence, odpověděla naprosto upřímně: "Určitě. Až nám Ruminka trošku vyroste." Musíme ocenit, že na rozdíl od jiných celebrit odpověděla bez obvyklých vytáček. 

Návrat na pódia zatím neplánuje. „Přemýšlím, kdy se zase vrátím do pracovní nálady, kdy mě opět uvidíte na pódiu. Zatím si užívám mateřství na 100 % se vším všudy. Všechno ostatní počká a věřím, že i vy počkáte na mě,“ vzkazuje úspěšná zpěvačka. Její slova nejsou nijak překvapivá, vzhledem k tomu, že od narození dcerky uplynula teprve chvilka. Fanoušci jí její novou životní náplň určitě přejí a rádi si na ni počkají.