Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš si už doma leští trofej a Martin je uražený na zrádkyni Johanu

Survivor Česko & Slovensko 2023: Tomáš si už doma leští trofej a Martin je uražený na zrádkyni Johanu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tomáš Weimann se konečně mohl pochlubit svým vítězstvím. Než mu to bylo umožněno, pořádně se vykrmil. Je už zpátky na své váze, a dokonce má i nějaké to kilo navíc, jak sám přiznal. Jeho první jídlo proběhlo ještě ve vile v „Dominikáně“. Byla to pizza se salámem, labužnicky přikrytá pizzou se sýrem.

Gastronomické orgie si užil i první dva týdny doma, kdy se dával dohromady, nevycházel ven a jen si nechal vozit jídlo. Klidně by si účast v reality show zopakoval, podobně jako loňský vítěz Vláďa Čapek.

oslava titulu, Tomáš
Tomáš oslavuje získaný titul. | Zdroj: TV Nova

Hlasování poroty bylo ve finále hodně těsné a Tomáš to hodně prožíval. Věřil, že všichni ocení jeho hru, protože jen o tu přece šlo. On sám měl pocit, že ji hrál mnohem lépe než Martin. To se ale trošku přepočítal, protože bývalý kmen Rebelů hlasoval tak, jak se domluvil už v průběhu hry. Dohoda byla jasná –⁠ pokud bude ve finále Rebel, dají hlas jemu. Jediná Žaneta byla vždy slepým fanouškem Tomáše, ale s jeho herní taktikou to nemělo nic společného. Tomáš sice také vzešel z Rebelů, ale velice brzy se proměnil v Hrdinu, a to mu jádro Rebelů nedokázalo odpustit.

Tomáš měl velkou kliku, že Johana poslední dny na ostrově začala pochybovat o tom, že by Martin měl být člověkem, který bude ve finále. Když už mu v tom nemohla zabránit, postarala se o to, aby z hlasování vyšel jako poražený. To se Martina tak dotklo, že s Johanou od toho okamžiku nemluví.

Tomáš trofej získal již v Dominikánské republice, ale převzal si ji znovu před zraky nejvěrnějších fanoušků, kteří přišli velké finále sledovat za účasti letošních soutěžících do pražského klubu Duplex.

Každý, kdo kdy vyhrál Survivor, tak si ten titul zaslouží, protože Survivor neočůráš. Tam nehlasují lidé, není to soutěž krásy. Bojuješ tam o to, aby ti lidé, které pošleš do poroty, ti dali více hlasů než tvému protivníkovi. Tomášovi k vítezství gratuluji,

říká moderátor Ondřej Novotný a dodává:

Tenhle ročník je jednoznačně nejlepší ze všech Survivorů a Robinsonových ostrovů, které jsme dělali. Je to vidět na číslech, na nadšení lidí, kvalitě. Zkrátka úplně na všem, ať už na metrikách, nebo na tom webu, který doprovází tu show, a na tom, jak se lidi hlásí a mají zájem o další ročník.

Tomáš zatím peníze nedostal, ale nemá žádný přesný plán, jak je použít. Malou část by chtěl investovat, rád by vzal mámu na dovolenou a koupil si nějaké chybějící vybavení do bytu.

Pár čísel na závěr

Reality show Survivor Česko & Slovensko po dobu 32 večerů sledovalo na TV Nova v průměru 24,46 % českých diváků ve věku 15-54 let, kteří byli v tu dobu u televizorů. Nejvyšší podíl na sledovanosti byl mezi mladými ženami, a to skvělých 48,40 % ve věku 15-24 let. Na internetu bylo zaznamenáno přes 31 milionů zobrazení obsahu spojeného se Survivorem.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský text